Nieuws

Kombi Bouwmaterialen dealer van Cape Cod gevelbekleding!

Geplaatst op 18 maart 2014 | 1 Reactie

Cape Cod 1

Op zoek naar houten gevelbekleding met een natuurlijke uitstraling? Kombi Bouwmaterialen is sinds kort leverancier van Cape Cod gevelbekleding!

Op de foto ziet u een voorbeeld van een project waar Kombi Bouwmaterialen heeft mogen leveren: 500 m2 Cape Cod, Board & Batten te Den Dungen, gerealiseerd door Bouwbedrijf Hoedemakers uit Rosmalen.

10 goede redenen om te kiezen voor een houten gevel van Cape Cod:

* FSC gecertificeerd * 15 jaar productgarantie * natuurlijke uitstraling * bewezen bestendig tegen alle weersinvloeden * onderhoudsvriendelijk * vrijwel alle kleuren mogelijk * bevestigingsmiddelen in kleur * tijdsbesparende montage * op maat gemaakte oplossing voor elk bouwproject. Voor meer info, neemt contact op met Kombi Bouwmaterialen!


Reactie

  • Ramen Velle

    5 december 2015 om 10:24

    Wij hebben veel klanten die op zoek zijn naar mogelijkheden voor hun gevelbekleding

    Ik ga dit zeker aanraden

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

Sinds 1 juni 2012 is er een nieuwe wet, de telecomwet. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over "cookies" en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Cookies zijn bestanden die uw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op uw computer. Een cookie slaat niet uw persoonlijke gegevens op. Ze onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag. Kombi Bouwmaterialen gebruikt cookies voor de eigen website statistieken. Cookies weten niet wie u bent. Naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens worden niet in de cookies opgeslagen. Wel maken zij het mogelijk om u bij een volgend bezoek weer te herkennen. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Cookie wetgeving