Nieuws

Nu verkrijgbaar bij Kombi: onze eigen spinvliesfolie!

Geplaatst op 12 maart 2014 | 1 Reactie

spinvliesfolie

Private label spinvliesfolie, nu verkrijgbaar bij Kombi Bouwmaterialen! Voor het waterdicht, damp-open maken van uw dak of wand! Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.


Reactie

 • Rick van Heeswijk

  16 maart 2018 om 11:23

  Dag Mr. Mevr.,

  In opdracht van een klant ben ik op zoek naar private label spinvliesfolie. Het gaat hier om 130 grams zwart met witte opdruk. Graag hoor ik de kosten per m2 en de minimale afname. Ik ben een leek in bouwmaterialen, maar die kennis hebben jullie voldoende. Ik regel drukwerk, maar ben dus bezig voor een bouwbedrijf om een geschikte leverancier te vinden voor dit soort producten.

  Alvast bedankt,
  Mvg Rick van Heeswijk

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

Sinds 1 juni 2012 is er een nieuwe wet, de telecomwet. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over "cookies" en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Cookies zijn bestanden die uw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op uw computer. Een cookie slaat niet uw persoonlijke gegevens op. Ze onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag. Kombi Bouwmaterialen gebruikt cookies voor de eigen website statistieken. Cookies weten niet wie u bent. Naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens worden niet in de cookies opgeslagen. Wel maken zij het mogelijk om u bij een volgend bezoek weer te herkennen. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Cookie wetgeving