Nieuws

Collega gezocht: Verkoper Binnendienst Bouwmaterialen!

Geplaatst op 13 september 2017 | 0 Reacties

ENTHOUSIASTE COLLEGA GEZOCHT!

Als Verkoper Binnendienst Bouwmaterialen werk je samen met je collega’s van de buitendienst aan tevreden bestaande en potentiële klanten. Je ondersteunt de buitendienst door het opstellen en uitwerken van offertes, je onderhoud contacten met leveranciers over prijzen en levertijden, nieuwe producten en producttoepassingen en uiteraard behandel je telefonische bestellingen en vragen van klanten.

Bij Kombi Bouwmaterialen maak je deel uit van een ambitieus, professioneel en gezellig team. Betrokkenheid en collegialiteit zijn bij ons heel belangrijk! Naast mogelijkheden voor een gevarieerd opleidingstraject speciaal samengesteld voor de bouwmaterialenhandel, geven we je alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen, zodat je actief kunt blijven werken aan je eigen groei en ontwikkeling.

Wij vragen:
• Mbo/ mbo+ werk- en denkniveau
• Een klantgerichte instelling
• Affiniteit met (af)bouwmaterialen
• Enthousiasme en collegialiteit

Nog niet zoveel commerciële ervaring, maar wel feeling voor de handel in bouwmaterialen? Dat is voor ons geen probleem.
Dus gewoon pakken die kans en neem contact op met Kombi Bouwmaterialen! Reacties graag naar ellen.braks@kombibouwmaterialen.nl


Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

Sinds 1 juni 2012 is er een nieuwe wet, de telecomwet. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over "cookies" en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Cookies zijn bestanden die uw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op uw computer. Een cookie slaat niet uw persoonlijke gegevens op. Ze onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag. Kombi Bouwmaterialen gebruikt cookies voor de eigen website statistieken. Cookies weten niet wie u bent. Naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens worden niet in de cookies opgeslagen. Wel maken zij het mogelijk om u bij een volgend bezoek weer te herkennen. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Cookie wetgeving