Nieuws

Nieuwbouw Kombi Bouwmaterialen Sint Oedenrode bijna voltooid!

Geplaatst op 4 oktober 2017 | 0 Reacties

Supertrots zijn ze op het gemoderniseerde onderkomen van Kombi bouwmaterialen. De A-locatie aan de snelweg is door de immense verbouwing zeker een triple-A locatie geworden! In het voorjaar zal het project compleet af zijn. Inmiddels wordt de vernieuwde winkel en één van de loodsen al volop gebruikt en genieten zowel het personeel als de klanten van de vele voordelen die het ‘bouwpaleis’ biedt.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week


Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

Sinds 1 juni 2012 is er een nieuwe wet, de telecomwet. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over "cookies" en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Cookies zijn bestanden die uw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op uw computer. Een cookie slaat niet uw persoonlijke gegevens op. Ze onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag. Kombi Bouwmaterialen gebruikt cookies voor de eigen website statistieken. Cookies weten niet wie u bent. Naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens worden niet in de cookies opgeslagen. Wel maken zij het mogelijk om u bij een volgend bezoek weer te herkennen. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Cookie wetgeving