Het favoriete product van... Tom

Deze maand is Tom aan de beurt om meer te vertellen over zijn favoriete product. Om verwarring te voorkomen, dit keer is Tom van de Rijt aan de beurt! Tom is een van onze toppers van de buitendienst en je ziet hem voornamelijk in en rond Sint Oedenrode. Wil je een bezoek brengen aan de showroom in Sint Oedenrode? Grote kans dat je daar Tom tegenkomt!

Geschikte dakplaten voor het juiste project!

Het favoriete product van Tom is/zijn dakplaten. Het leukste van dakplaten vind ik om met de klant mee te denken in de best passende oplossing. Vaak staat er al iets voorgeschreven, maar dat wil niet altijd zeggen dat dit ook de beste optie is. Door de juiste vragen te stellen, probeer ik altijd samen met de klant te onderzoeken wat de beste oplossing is. Wat mijn favoriete dakplaat is, is dus een lastige vraag. Wat ik heel leuk vind, is om samen met de klant de beste dakplaat te vinden! Hoe ingewikkelder het dak, hoe leuker ik dat vind!

Als je kiest voor KOMBI Bouwmaterialen, kies je ook voor ruime keuze. Zo werken wij met grote leveranciers van dakplaten samen, waaronder Unilin, Unidek en Isobouw. Iedere leverancier heeft een reden waarom ze uniek zijn. Door de juiste vragen te stellen, proberen we erachter te komen welke dakplaat het best bij een bouwproces past. Het kwartje kan iedere keer weer de andere kant opvallen.

Dakplaten worden steeds dikker, waardoor je genoodzaakt bent een kraan te gebruiken en ze zijn steeds moeilijker om te zagen. Eventueel kunnen we de dakplaten compleet gezaagd aan leveren. Dat scheelt werk, tijd, maar ook kraantijd. Win, win, win! Worden we blij van 🙂

Als ik dan toch echt aan moet geven wat ik heel mooi vindt, dan is dat een mooie rieten kap met veel hoekkepers. Maar een dak met een flinke overstek en mooie dakpannen erop kan ik ook erg waarderen. Heb je vragen over de juiste toepassing van dakplaten? Ik denk graag met je mee!

Overstek dakplaten
Dakplaten Unilin
Dakplaten Unidek pasdak