Nieuwbouw KOMBI Uden

De afgelopen jaren stonden in het teken van groei voor KOMBI Bouwmaterialen. Inmiddels beginnen we in Uden uit ons jasje te groeien.

Het project waar we je graag van op de hoogte willen stellen, zal absoluut een grote rol gaan spelen als het gaat om onze klanten nog beter en completer van dienst te kunnen zijn! Begin april start KOMBI Bouwmaterialen namelijk met de nieuwbouw van een schitterend, modern bedrijfspand, gelegen aan Jagersveld te Uden! Slechts 5 minuten van ons huidige pand vandaan. We verwachten medio oktober al een heel eind gevorderd te zijn met de bouw, zodat het najaar van 2021 in het teken zal staan van verhuizen!

In 2018 hebben we reeds een prachtig pand neergezet in Sint Oedenrode, direct gelegen aan de A50. Het is een complete verbouwing geweest van het toenmalige ‘van Erp’ naar het huidige KOMBI. Dat was een flink project!

Nieuwbouw KOMBI Uden

Een modern, eigentijds pand

maar met de vertrouwde ‘Gewoon Goed’-mentaliteit die u van ons gewend bent: deskundig, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!

Van der Horst Aannemers uit Mill is hoofdaannemer van dit project. Ons nieuwe pand wordt maar liefst 9.000 m2! Dat betekent onder andere een efficiënter en groter magazijn en een moderne, toekomstgerichte showroom. Deze showroom is voor u en uw klant beschikbaar om te bezoeken. Samen op zoek naar de perfecte bouwoplossing!

We kunnen niet wachten tot het eindresultaat er staat! Tot die tijd moeten we het nog even doen met deze prachtige 3D tekening ontworpen door Studio SBA. Wij worden hier super enthousiast van. Mogen wij jou tegen die tijd met een grote glimlach een rondleiding geven?

Belangstelling om dit project te volgen? Houdt onze website en socials in de gaten!