KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Ben jij die aannemer die op zoek is naar ‘gewoon goed’ bouwmateriaal? Of ga je zelf een huis bouwen en zoek je een betrouwbare partner voor je bouwmaterialen? Zoek dan niet verder en neem contact op met KOMBI Bouwmaterialen in Sint Oedenrode, in de volksmond ook wel ‘Rooi’ genoemd. Ben jij op zoek naar bouwmaterialen voor de ruwbouw, afbouw of verbouw? Dan hebben wij het juiste materiaal voor je.

Je kunt ons in Sint-Oedenrode vinden aan de Sonseweg 5. Misschien ken je deze locatie nog van voorheen, toen hier van Erp nog gevestigd was. Later is dit omgedoopt naar KOMBI Bouwmaterialen.

Waarom KOMBI Bouwmaterialen?

  • Super kwaliteit, goede prijs
  • Echte service
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Afspraak = Afspraak
  • Jong, snel en energiek

Wie kunnen jou helpen in Sint Oedenrode?

Heb je vragen over bouwmaterialen? Onze specialisten zitten (of staan) klaar om jou te woord te staan! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de perfecte deur voor jouw project? Vraag het Piet! Hij houdt er niet van om open deuren in te trappen, dus reken maar op een eerlijk advies. Maar natuurlijk kun je voor al jouw vragen over bouwmaterialen terecht bij onze specialisten. Wanneer bel jij ons? We gaan graag met je in gesprek!

Natuurlijk ben je van harte welkom bij ons op locatie in Sint Oedenrode, maar als je graag in onze showroom wil kijken, dan willen we je vragen om vooraf telefonisch of per mail een afspraak te maken. Weet je al wat je wilt bestellen? Bel of mail je bestelling door, dan zorgen wij dat de rest geregeld wordt!

Contactgegevens Sint Oedenrode

sint oedenrode kombi

Adres

Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Telefoonnummer

(0413) 47 25 65

Email

info@kombibouwmaterialen.nl
KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode
oude pand van erp bouwmaterialen
van erp hout deuren bouwmaterialen
voorheen pand van erp

Wil jij bij ons werken?

KOMBI Bouwmaterialen groeit! Wil jij met ons meegroeien? Neem hier eens een kijkje. Wie weet staat er de vacature voor jou bij. Schroom je niet om contact op te nemen of kom eens binnen voor een kop koffie en een goed gesprek in Sint Oedenrode.

Bekijk vacatures