Dakramen

Bij KOMBI Bouwmaterialen denken wij ook aan wooncomfort. Voldoende daglicht en frisse lucht is voor veel mensen erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat mensen zich gezonder en fitter voelen. Thuis wil je toch ook niets liever? De vraag is hoe je meer daglicht in huis krijgt. Een oplossing hiervoor zijn dakramen. Wij hebben een ruimt assortiment en werken met diverse leveranciers samen.

Bent u op zoek naar een dakraam of meerdere dakramen? Maak een afspraak in onze showroom en wij kijken samen met u naar alle mogelijkheden.

Dakkapel zorgt voor meer licht in huis

Verschillende merken dakramen

Als je denkt aan dakramen, dan denk je vaak al aan bepaalde merken. En of wij die hebben! In onze showroom kun je dakramen van Velux en Keylite bekijken. Ook andere merken zoals Ubbink en Fakro kunnen wij voor u bestellen en leveren. Wil je meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten op kantoor.

Mogelijkheden voor meer licht

Welke verschillende mogelijkheden zijn er zoal om meer licht in huis te krijgen?

 • Dakventers
  Een dakvenster is de oplossing als je licht binnen wilt krijgen onder een schuin dak. Je kunt ze verkrijgen in diverse soorten en maten.
 • Lichtkoepels
  Een nieuwe dimensie geven aan je kamer? Maak gebruik van lichtkoepels. Lichtkoepels zorgen voor extra licht en verkoeling in de zomer. Uiteraard zijn er nog meer voordelen.
 • Lichtstraten
  Meer licht voor gebouwen en woningen met platte of hellende daken, kies dan voor een lichtstraat. Lichtstraten zijn luchtdoorlatende vensters in een framewerk in het dak. Dit zie je vaak in een serre of uitbouw.
 • Daglichtbuizen
  Geen mogelijkheid voor ramen? Dan kunnen daglichtbuizen zorgen voor kleurecht daglicht in ruimtes waar dit eigenlijk niet kan.

Heb je het juiste dakraam al gevonden en wil je het netjes afwerken? Wij hebben ook een ruim assortiment in vensterbanken en dorpels. Lees meer op deze pagina.