Gevelstenen & Dakpannen

Wilt u voorbeelden zien van gevelstenen en dakpannen voor de verbouwing of nieuwbouw van uw woonhuis of garage, bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij veel types en kleuren om u te laten zien. Heeft u in onze showroom een idee gekregen dan voorzien wij u graag van een referentie-adres zodat u een nog beter beeld krijgt over het uiteindelijke resultaat. Heeft uw vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met onze binnendienst of showroom specialisten.

Gevelsteen en voegwerk van dichtbij

Gevelstenen

Er zijn verschillende maten, kleuren en materialen gevelstenen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar ook de traditionele gevelsteen kun je bij ons kopen. In onze showroom kun je het uitgebreide assortiment bekijken. Maak een afspraak en wij zorgen voor een kop koffie en deskundig advies over gevelstenen.

Dakpannen

Ben je op zoek naar de meest betrouwbare soort dakbedekking? Bekijk dan ons ruime assortiment dakpannen in onze showroom in Uden of Sint-Oedenrode! Door de betrouwbaarheid van de dakpan, is het ook de meest voorkomende soort dakbedekking. Dakpannen worden voornamelijk gebruikt om hellende daken te bedekken. In onze showroom kun je keramische en betonnen dakpannen bekijken. Wanneer kom jij langs? Dan zorgen wij dat we iemand vrij maken die je kan voorzien van goed advies!

Oranje dakpannen en nokpannen