Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

HR Stage bij KOMBI Bouwmaterialen

Kom jij ons HR-team versterken?

Want dat is wat KOMBI Bouwmaterialen onderscheidt van haar collega’s; aandacht! Persoonlijke aandacht! Een oer Brabants familiebedrijf waar het team écht het verschil maakt; stuk voor stuk fijne, gedreven collega’s met passie voor hun werk. Omdat ze mogen doen waar ze goed in zijn, waar talenten worden ingezet daar waar ze nodig zijn! Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door met elkaar in gesprek te blijven. Over alles! Jij blij, wij blij, zonder twijfel! 

KOMBI Bouwmaterialen verwelkomt heel graag een enthousiaste, gemotiveerde en goedlachse stagiair HR om het team te versterken! Dus ben jij op dit moment bezig met een opleiding in de richting van personeel en organisatie, human resources en zoek je een stageplek die je graag onderdompelt in de praktijk van je opleiding? KOMBIJONS! 

HR Stage vacature

Over de vacature

Team KOMBI breidt zich gestaag uit. Met zo’n kleine 50 collega’s is het iedere dag weer een keigave uitdaging om alle collega’s te zien en te horen! Want aandacht is onze grootste troef, ons succes! 

Wat zijn zoal opdrachten die je mag verwachten als HR-stagiair? Je dag bestaat in ieder geval uit een aantal vaste, dagelijkse werkzaamheden: ons speciaal voor KOMBI ingerichte HR-systeem geeft je inzicht in de status van verlof, verzuim en ziekte. Per team controleer jij de juistheid van ingave in het systeem.  

Een andere belangrijke klus is het updaten van ons huishoudelijk reglement, heel belangrijk dat onze ‘huisregels’ voortdurend wordt aangepast aan de tijd. Immers de basis van waaruit we werken. Verder mag je meedenken over het inrichten van de KOMBI Akademie: opleidingen en trainingen op allerlei niveaus die zowel product gerelateerd als persoonlijk van aard kunnen zijn. Een groot project wat veel aandacht zal vragen! 

Of denk mee in onze acties in het kader van Duurzame Inzetbaarheid. Een term die veel geroepen wordt binnen onze organisatie en waar we meer handen en voeten aan willen geven. Help jij mee?

Doen

 • Ondersteuning bij verschillende HR-projecten
 • Updaten personeelshandboek
 • Werving-, selectie én on- en deboarding proces vastleggen en verbeteren
 • Interne campagnes inrichten en uitzetten
 • Bezighouden met HR- en office gerelateerde administratiewerkzaamheden

Kunnen

 • Opleiding in de richting van HR 
 • Stage voor langere periode 
 • Aanpakken en doorpakken 
 • Groot empathisch vermogen, je bent een ‘mensen-mens’

 

Krijgen

 • Gedegen stagebegeleiding; je kunt rekenen op een vaste uitvalsbasis
 • Uitdagende en leerzame stage binnen een meer dan gezellig team 
 • Ruimte voor eigen initiatieven; goede ideeën, worden we blij van!
 • Stagevergoeding
 • Regelmatig de leukste teamuitjes en gezellige borrels op vrijdag

En nog zoveel meer!

Over KOMBI

Toeleverancier in bouw- en afbouwmaterialen in voornamelijk de regio Noordoost Brabant. Klopt, veel meer dan alleen een groothandel! Het compleet ontzorgen van onze klant gedurende het gehele bouwtraject, dát is onze dagelijkse drijfveer! Een betrouwbare en deskundige schakel zijn voor grote, middelgrote en kleine, bouwgerelateerde ondernemingen, zzp-ers en particulieren, dat is onze passie!

Vooruitdenken, meedenken, inspelen op actualiteiten, doen wat we beloven, alles in het belang van de klant. Ieder project is voor ons dan ook even belangrijk! Groot of klein, eenvoudig of een flinke uitdaging? We gaan pakken het graag aan!

KOMBI Bouwmaterialen: met ruim 25 jaar aan expertise in de bouwwereld worden beide vestigingen in Sint-Oedenrode en Uden goedlachs en vol enthousiasme gedreven. Een oer Brabants familiebedrijf met een afzetgebied in een grote ring rondom Eindhoven, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch. Met een team van een zo’n 50 collega’s dat toegankelijk, energiek en vol enthousiasme werkt. Persoonlijk en dynamisch, dat omschrijft Team KOMBI! Altijd graag gedaan!