Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Afbouw materialen bij KOMBI

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen, dé specialist in afbouw. Met onze expertise en ervaring leveren we hoogwaardige afbouwmaterialen voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om deuren of tegels, in onze showroom kun je het allemaal bekijken. Ons team van vakmensen staat voor je klaar om je alles te vertellen over de beste afbouwmaterialen. We werken met duurzame materialen en hebben oog voor detail en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw ruimte kunnen transformeren.

Afbouwmaterialen Afbouw

Materialen voor de afbouw? Regelen we!

KOMBI Bouwmaterialen heeft bouwmaterialen voor het gehele bouwproces. Ook materialen voor de afbouw kunnen wij snel bij jou leveren. Wil je graag eerst advies inwinnen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Neem hiervoor contact op met een van onze verkoopadviseurs. Wil je vooral snel geholpen worden? Ook dan kun je contact opnemen met onze afdeling verkoop. Ons team zit (of staat) de hele dag klaar om jouw vragen te beantwoorden, maar ook om jouw order snel door te zetten.

Afbouw materialen kopen

De afbouwfase is vaak de laatste fase voordat de bouw wordt opgeleverd. Natuurlijk wil je dan het liefst met de beste afbouwmaterialen werken. Met het juiste materiaal helpen wij jou graag om fantastische kwaliteit te kunnen leveren. Dat weten het zeker. Gegarandeerd succes met afbouwmaterialen van KOMBI Bouwmaterialen!

Welke materialen horen eigenlijk bij de afbouwfase? Denk bijvoorbeeld aan het afwerken van wanden of plafond, het egaliseren van vloeren of het aanbrengen van vensterbanken. Alle materialen die wij leveren zijn van A-kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit onder andere:

Kom langs voor jouw afbouw

Hebben we je al overtuigd of wil je liever eerst eens langskomen bij KOMBI Bouwmaterialen? Natuurlijk is ook dat mogelijk. Proberen we je dan wel te overtuigen. Je bent van harte welkom op een van onze locaties. KOMBI Bouwmaterialen is namelijk gevestigd in Uden en Sint-Oedenrode.

Vestigingen

  • Ons hoofdkantoor is gevestigd in Uden aan Jagersveld 35 in Uden kun je je afbouwmaterialen afhalen in onze drive-through. Ook hebben we hier een profshop, voor al je gereedschappen en ijzerwaren en een showroom.
  • Nijnsel, Sint-Oedenrode, daar kun je onze tweede vestiging vinden. Ook hier hebben we een drive-through, profshop en showroom. Deze locatie is in 2018 geopend. Een splinternieuw pand, met een mooie, moderne showroom.

In beide showrooms hebben we ook een ruim assortiment staan als het gaat om afbouwmaterialen. Verschillende deuren, dorpels en tegels kun je hier komen bekijken. Daarnaast kun je ook gevelstenen, dakpannen en gevelbekleding bekijken. Met de nieuwbouw in Uden in het vooruitzicht, komt er een enorme showroom met de mooiste bouwmaterialen. Maak een afspraak en kom snel een keer langs!

“Hoogwaardige materialen voor de afbouw koop je bij KOMBI Bouwmaterialen!”