Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen

KOMBI Bouwmaterialen heeft werkelijks alles in huis voor de professionele bouwer, maar ook voor de particulier. Ieder project, groot of klein, begint bij de ruwbouw: alles wat nodig is van de fundering tot aan de nok van het dak aan toe. Voor de professionele bouwer zijn goede bouwmaterialen essentieel. Met de juiste kennis en goed materiaal weet jij je klus te klaren. Jij hebt de juiste kennis als je je materialen bij KOMBI Bouwmaterialen haalt. Wij willen graag jouw partner zijn! Jij bestelt wat je nodig hebt, wellicht stellen we nog een vraag om je echt goed te begrijpen en daarna regelen wij dat het goed komt.

Balie KOMBI Sint Oedenrode medewerkers

Alle bouwmaterialen onder een dak

Alles wat je nodig hebt, op een centrale plek. Bij KOMBI Bouwmaterialen vindt je alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject. Van grove ruwbouwmaterialen tot de fijne afwerkingsproducten zoals gipsplaten. Daarnaast hebben onze vestigingen een showroom waar je bouwmaterialen kunt bekijken en ene profshop waar je al je gereedschap, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld leidingwerk. Kortom, al je benodigde materialen onder een dak.

‘Gewoon goede' bouwmaterialen, op tijd op de afgesproken plaats

Kom je je materialen liever zelf halen? Geen enkel probleem! In ons magazijn of in onze profshop kun je altijd terecht als je nog iets nodig hebt. We helpen je graag met inladen en als je wilt staat er een kop koffie klaar, maar als je echt haast hebt dan mag je je koffie ook meenemen.

Groot project of komt bezorgen je beter uit? Ook dat kunnen we voor je regelen! Onze chauffeurs rijden iedere dag vele kilometers om bouwmaterialen af te leveren op verschillende projecten. Zij proberen altijd een manier te vinden om je materialen op de gewenste plek te krijgen. Vraag onze medewerkers van de verkoop naar de mogelijkheden.

Kop KOMBI koffie