Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Over KOMBI Bouwmaterialen

Benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen?

Groothandel in bouwmaterialen is de oorsprong, de basis van ons bestaan!

Vandaag de dag is KOMBI Bouwmaterialen toeleverancier in bouw- en afbouwmaterialen in voornamelijk de regio Noordoost Brabant. Meer dan alleen een tussenschakel: Het compleet ontzorgen van u als klant gedurende het gehele traject, dat is onze dagelijkse drijfveer.

Betrouwbare en deskundige schakel zijn voor grote, middelgrote en kleine bouwgerelateerde ondernemingen, zzp-ers en particulieren, dat is onze kracht! Vooruitdenken, meedenken, inspelen op actualiteiten, doen wat we beloven, alles in het belang van u als klant. Ieder project is voor ons dan ook even belangrijk! Groot of klein, eenvoudig of een flinke uitdaging? Vinden we gewoon het allergaafste om te doen! U bent welkom!

 

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen bord
Pand Sint Oedenrode schuin voor
Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat
Zijkant magazijn KOMBI
thumb-Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen bord
thumb-Pand Sint Oedenrode schuin voor
thumb-Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat
thumb-Zijkant magazijn KOMBI

Stukje historie… 

Die naam… ‘KOMBI Bouwmaterialen’… waar komt dat vandaan, wordt ons met regelmaat gevraagd. Aan de basis van ‘de KOMBI’ liggen twee gevestigde namen in de wereld van de bouwmaterialen, namelijk Fons Braks en Wil Cuppen.

Fons Braks startte in 1976 met het verhandelen van bouwmaterialen in het pitoreske plaatsje Odiliapeel, nabij vliegbasis Volkel, onder de naam Braks Bouwmaterialen. Binnen vijftien jaar uitgebreid naar zeven vestigingen verspreid over het midden en zuiden van Nederland. In 1992 besluit Braks tot verkoop van dit imperium. Al snel werd echter duidelijk: de handel in bouwmaterialen zit ‘m in het bloed.

Samen met Wil (Willy) Cuppen, commercieel vakidioot in de bouwmaterialenbranche, wordt in 1995 de Udense Bouwmaterialenhandel opgericht, later omgedoopt naar het huidige KOMBI Bouwmaterialen. Want: een perfécte KOMBInatie van gedrevenheid en commercie! En graag geschreven met de hoofdletter ‘K’ als in ‘Kwaliteit’. Niet zelden zien we echter ‘COMBI Bouwmaterialen’ voorbijkomen. Maar ook daar geven we graag gehoor aan 😉 !

In 1999 wordt van Erp Hout- en Bouwmaterialen in Sint Oedenrode aangekocht. Een mooie aanwinst voor uitbreiding van de activiteiten in de regio Noordoost Brabant. En doorrrr….! In 2015 wordt het stokje voor de volle 100% overgedragen aan Ivo van Beuningen en Ellen Braks en staat de volgende generatie aan het roer van KOMBI Bouwmaterialen: enorm trots op het verleden, met een sterke focus op de toekomst! Een toonaangevende, inspirerende speler in de wereld van de bouwmaterialen willen zijn en blijven, voornamelijk in de regio Noordoost Brabant met uitschieters naar aangrenzende provincies als Gelderland en Limburg. Altijd gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en bovenal de juiste mentaliteit!

Op naar het nu, KOMBI Bouwmaterialen anno 2023: Iedere dag wordt er met zo’n 48 betrokken, enthousiaste collega’s hard gewerkt en hard gelachen om de meest betrouwbare bouwmaterialenhandel in de regio te zijn en blijven. En ook daarin zijn we heel vooruitstrevend: een inspirerende werkomgeving met oog voor elkaar, want: één team, één taak!

Wie wij graag verwelkomen? Nou, eigenlijk zo’n beetje iedereen! 🙂 Grote, middelgrote en kleine bouwbedrijven, aannemers en zzp’ers kunnen bij ons terecht. Ook de particulier is bij KOMBI meer dan welkom! Naast totaalleverancier van (ruw)bouwmaterialen, bieden wij ook een uitgebreid scala aan afbouwmaterialen zoals wand- en vloertegels, gevelbekleding, inbouwkasten, deuren en deurbeslag. Alles van louter gerenommeerde A-merk leveranciers! In een meer dan eigentijdse en inspirerende showroom kunt u deze materialen ook écht zien en voelen. Kijken naar de voor u ideale kombinatie ;).

Onze profshop maakt uw lijstje compleet, zodat u aan de slag kunt blijven: Van kwalitatief goed en degelijk gereedschap tot een groot scala aan kitten, verven, stucmaterialen, lijmen, spijkers, schroeven, folies, enzovoorts.

Zien we u binnenkort in Uden of Sint Oedenrode? Drinken we samen een kop koffie, graag!

Geschiedenis van Erp Bouwmaterialen busjes
Geschiedenis KOMBI van Erp bovenaf
Geschiedenis schuur van erp Sint Oedenrode
Van Erp magazijn geschiedenis

Waarom Kombi Bouwmaterialen?

  • Super kwaliteit, goede prijs
  • Echte service
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Afspraak = Afspraak
  • Jong, snel en energiek
  • Serieuze humor

Locaties

Voorkant Frontstraat KOMBI Uden

KOMBI Bouwmaterialen Uden

Jagersveld 35
5405 BW Uden
Tel. (0413) 25 68 88
info@kombibouwmaterialen.nl

Pand Sint Oedenrode schuin voor

KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode
Tel. (0413) 47 25 65
info@kombibouwmaterialen.nl