Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Over KOMBI Bouwmaterialen

Je bent vast benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen! KOMBI Bouwmaterialen is een groothandel in bouwmaterialen. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor de bouwmaterialen die jij nodig hebt voor jouw bouwproject. Hoe groot of klein je project ook is en of je nu een aannemer bent, een zzp’er in de bouw of een particulier. Echt iedereen is welkom!

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen bord
Pand Sint Oedenrode schuin voor
Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat
Zijkant magazijn KOMBI
thumb-Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen bord
thumb-Pand Sint Oedenrode schuin voor
thumb-Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat
thumb-Zijkant magazijn KOMBI

Als je denkt aan KOMBI Bouwmaterialen, dan denk je aan Fons Braks en Wil Cuppen. Fons Braks is in 1976 gestart met een bouwmaterialenhandel in Odiliapeel, wat vijftien jaar later is uitgebreid naar zeven vestigingen verspreid over het midden en zuiden van Nederland. In 1992 heeft hij zijn bedrijf verkocht, maar al snel werd duidelijk: de handel in bouwmaterialen zit ‘m in het bloed. Samen met Will Cuppen werd in 1995 de Udens Bouwmaterialenhandel opgericht, later omgedoopt naar het huidige KOMBI Bouwmaterialen. In 1999 wordt van Erp Hout- en Bouwmaterialen in Sint Oedenrode aangekocht. Een mooie aanwinst voor uitbreiding van de activiteiten in de regio Noordoost Brabant.

In 2015 wordt het stokje overgedragen aan Ivo van Beuningen en Ellen Braks en staat de volgende generatie aan het roer van KOMBI Bouwmaterialen: trots op het verleden, met een sterke focus op de toekomst! Graag willen zij doorpakken waar Fons en Wil mee begonnen zijn. Een toonaangevende speler zijn in deze regio, gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en bovenal de juiste mentaliteit!

Op naar het nu, KOMBI Bouwmaterialen 2023. Iedere dag wordt er met zo’n 45 betrokken collega’s iedere dag weer hard gewerkt (en hard gelachen) om de meest betrouwbare bouwmaterialenhandel in de regio te zijn.

Wie wij graag willen verwelkomen? Nou, eigenlijk zo’n beetje iedereen! Niet alleen de aannemer, zzp’er of het timmerbedrijf kan bij ons terecht, ook de particulier helpen we graag! Zo ben je welkom in onze showroom om diverse materialen te bekijken. Of in onze profshop, als je op zoek bent naar kwalitatief goed gereedschap.

We hopen je snel te zien in een van onze locaties!

Geschiedenis van Erp Bouwmaterialen busjes
Geschiedenis KOMBI van Erp bovenaf
Geschiedenis schuur van erp Sint Oedenrode
Van Erp magazijn geschiedenis

Waarom Kombi Bouwmaterialen?

  • Super kwaliteit, goede prijs
  • Echte service
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Afspraak = Afspraak
  • Jong, snel en energiek

Locaties

Voorkant Frontstraat KOMBI Uden

KOMBI Bouwmaterialen Uden

Jagersveld 35
5405 BW Uden
Tel. (0413) 25 68 88
info@kombibouwmaterialen.nl

Pand Sint Oedenrode schuin voor

KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode
Tel. (0413) 47 25 65
info@kombibouwmaterialen.nl