Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Kozijnen

Goede kozijnen zijn essentieel voor iedere woning. Kozijnen zorgen voor een goede isolatie. Het is belangrijk om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Zo heb je kozijnen voor ramen en deuren, maar er is ook een verschil in materiaal. Maar ook in uitstraling heb je verschillende opties. Denk aan strakke kozijnen, of kies jij liever voor landelijk of klassiek? Heb je hulp of advies nodig? Of weet je al wat je wilt en wil je kozijnen bestellen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!

KOMBI Bouwmaterialen computer kantoor

Soorten kozijnen

Ruime keuze in materiaal

Kunststof kozijnen
Het belangrijkste van kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. Er zijn kunststof kozijnen met houtimitaties en die zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Er zijn zelfs ook aluminiumlook kozijnen voorhanden.

Aluminium kozijnen
Aluminium kozijnen zijn geschikt voor grote raampartijen. Dit komt door de optimale isolatiewaarde en ze zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand.

Houten kozijnen
Houten kozijnen hebben een warme en luxere uitstraling. Hout isoleert goed, is sterk en is veilig. Houten kozijnen hebben namelijk een hoge brandveiligheid.

Stalen kozijnen
Een belangrijke eigenschap van stalen kozijnen is de unieke uitstraling. Stalen kozijnen hebben slanke en strakke profielen, waardoor de uitstraling stoer, robuust en authentiek is. Daarnaast zorgen ze tegenwoordig voor een goede isolatie, zijn ze onderhoudsarm en is het zeer sterk materiaal.

Kozijnen project Oeffelt

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten kozijnen. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw kozijnen telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen om kozijnen in de showroom te bekijken.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis