Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Ons bouwmaterialen assortiment

KOMBI Bouwmaterialen heeft werkelijks alles in huis voor de professionele bouwer, maar ook de particulier. Ieder project, groot of klein, begint bij de ruwbouw: alles wat nodig is van de fundering tot aan de nok van het dak aan toe. Wat ons hierin uniek maakt?

  • Al onze medewerkers! Van verkoop tot het magazijn, iedereen zet zich maximaal in voor u en uw bestelling.
  • Werken met voornamelijk A-merken, waar een betrouwbare leverancier achter zit.

Voor de professionele bouwer zijn goede bouwmaterialen essentieel. Met de juiste kennis en goed materiaal weet jij je klus te klaren. Jij hebt de juiste kennis als je je materialen bij KOMBI Bouwmaterialen haalt. Wij willen graag jouw partner zijn! Jij bestelt wat je nodig hebt, wellicht stellen we nog een vraag om je echt goed te begrijpen en daarna regelen wij dat het goed komt.

Balie KOMBI Sint Oedenrode medewerkers

Alle bouwmaterialen onder een dak

Bovenaan hebben we al kort beschreven wat de kracht is van KOMBI Bouwmaterialen. Daar willen we graag nog wat aan toevoegen. Wat is nou handiger dan een centrale plek, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw klus? Van fundering tot nok en alles wat daar tussen nodig is. Al deze bouwmaterialen kun je bij ons kopen. Dus van de grove, ruwbouwmaterialen tot de fijne afwerkingsproducten zoals deuren en kozijnen. Ook kun je in een onze profshops gereedschap kopen om je bouwmaterialen te bevestigen. Kortom, al je benodigde materialen onder een dak.

‘Goede bouwmaterialen, op tijd op de afgesproken plaats’

Kom je je materialen liever zelf halen? Geen enkel probleem! In ons magazijn kun je altijd terecht als je nog iets nodig hebt. We helpen je graag met inladen en als je wilt staat er een kop koffie klaar, maar als je echt haast hebt dan mag je je koffie ook meenemen.

Kop KOMBI koffie