Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Dakpannen

De meest betrouwbare soort dakbedekking, dan bedoel je dakpannen. Een dakpan is gebakken klei of gevormd beton die je kunt gebruiken voor een hellend dak. Voor ieder dak is een geschikte dakpan te vinden.

Dakpannen showroom Sint Oedenrode

Soorten dakpannen

Wij maken onderscheid in deze soorten dakpannen

 1. Keramische dakpannen
 2. Betonnen dakpannen

Door het grotere formaat gaat het leggen van de dakpannen relatief snel. Als het bovenste deel van een dakpan vlak is spreekt men van vlakke of platte dakpannen. Is het gegolfd dan spreekt men van holle dakpannen. Zowel keramische als betonnen dakpannen zijn verkrijgbaar in een sneldek variant. Deze pannen zijn groter van formaat waardoor je met minder pannen een groter oppervlak kunt bedekken.

Kapconstructie voorkant project Erp

Verschillende daktoebehoren

Ook voor al uw dakmaterialen kunt u terecht bij KOMBI Bouwmaterialen. Denk aan panlatten, folie, tengels, zonnepanelen en ga zo maar even door. Voor zowel hellende daktoebehoren als plakdakmaterialen kunt u bij ons terecht.

Om jouw dak mooi af te werken, is voor ieder soort dakpan een breed scala aan hulpstukken beschikbaar. Een mooi pannendak valt of staat met de afwerking! Vandaar dat we ook voor ieder model een eigen assortiment hulpstukken en bevestigingsmaterialen in huis hebben. Denk aan de volgende hulpstukken:

 • Nokpan of nokvorst
 • Hoek- of gevelpan
 • Broekstuk of vorstenhoed
 • Hoekkeper

Natuurlijk zijn er nog veel meer hulpstukken waar je aan moet denken bij het afwerken van daken. Heb je hier vragen over of wil je graag een offerte opvragen? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

 • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
 • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
 • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
 • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur! Of zelfs binnen… 😉
 • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
 • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
 • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis