Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Spouwankers

Een spouwanker gebruik je om het binnenblad van de spouwmuur aan het buitenblad te verbinden. Meestal is dit een verzinkt stalen anker die op regelmatige afstanden wordt aangebracht. Zo zorg je ervoor dat er een stabiele constructie ontstaat. Een spouwmuur bestaat uit twee naast elkaar staande muren met een ruimte daartussen. De sterkte en stabiliteit van deze muur wordt bereikt door de muren aan elkaar te koppelen, waarvoor je dus spouwankers gebruikt. Onmisbaar in de bouw!

Assortiment spouwankers KOMBI

Gebruik spouwankers

Hulp bij het gebruik van spouwankers?

De montage van spouwankers begint bij de binnenmuur. De spouwankers worden in de voeg van de binnenmuur gemonteerd. Zo kan er in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur isolatiemateriaal worden aangebracht. Het isolatiemateriaal wordt op de spouwankers geprikt en met een isolatieklip vastgezet. Daarna kan de muur verder opgemetseld worden. De achterkant van de spouwankers ligt in de voeg van de buitenmuur.

Kapconstructie voorkant project Erp

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor al je bevestigingsmateriaal. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw spouwankers telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis