Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Deuren

Bent u op zoek naar buitendeuren en/of binnendeuren, kom dan een kijkje nemen in een van onze showroom. Je wordt voorzien van het juiste advies voor de juiste toepassing. Ook voor het beslag van uw deuren kunt u bij KOMBI Bouwmaterialen terecht. Verder kunnen we voor iedere toepassing het juiste lijstwerk leveren. Gegronde plinten, architraven en neuten zijn verkrijgbaar en zichtbaar in onze showroom en/of magazijn.

Rij met deuren showroom

Soorten deuren

Onderverdeling deuren

Ook ieder project vraagt om een andere deur. Wij vinden het belangrijk dat we kwaliteit kunnen leveren, dus vandaar dat wij samenwerken met de beste merken! Ons assortiment bestaat uit de volgende deuren:

  • Voordeuren
  • Binnendeuren
  • Schuifdeuren
  • Utiliteitsdeuren
  • Deurkozijncombinaties (DKC)
Taatsdeur Albo zwart

Schuifkasten op maat

Deuren zijn heel bepalend voor de sfeer in huis. Strak of landelijk, klassiek of industrieel; deuren zetten de toon. Kasten op maat met schuifdeuren zijn daarom een perfecte toevoeging. Niet alleen een mooie toevoeging voor jouw huis, het is ook een prachtige toevoeging aan de showroom van KOMBI Bouwmaterialen.

Wil jij hier meer over lezen?

Deurbeslag en toebehoren

Zonder bijpassend deurbeslag is een deur niet compleet. Er zijn onwijs veel mogelijkheden om het deurbeslag te laten matchen met het interieur. Ook voor je deurbeslag kun je bij KOMBI Bouwmaterialen terecht. Bekijk ons assortiment of kom het bekijken in een van onze showrooms!

Naast het deurbeslag, kun je ook spelen met het glas van de deur. Wil je wel lichtinval, maar behoud je ook graag je privacy? Dan kun je kiezen voor een matglas. Ook kun je nog variëren met de stijlbreedtes van de deuren.

Heb je dan echt zo veel mogelijkheden? Jazeker! Kom je er zelf niet uit, laat je dan adviseren door een van onze showroommedewerkers!

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten deuren. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. We begrijpen dat je bepaalde bouwmaterialen, zoals deuren, liever eerst wilt zien voordat je ze gaat kopen. Kom dus eens langs in een van onze showrooms en laat je inspireren!

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis