Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwstaal

Bij KOMBI Bouwmaterialen ben je bij de juiste leverancier voor bouwstaal van hoge kwaliteit. Bouwstaalmatten worden veel gebruikt voor in gewapende betonwanden en vloeren. Ook zijn ze geschikt om te gebruiken voor in prefab-elementen, randwapening, boven- en onderwapening of als voegwapening. Bouwstaal zorgt voor meer draagkracht en stevigheid en wordt voorkomen dat beton gaat scheuren.

Wapening in de zon

Soorten bouwstaal

Er zijn verschillende soorten bouwstaal

Staalmatten
Bouwstaalmatten zijn uitermate geschikt als krimpbewapening voor combinatievloeren en cementdekvloeren. Bouwstaalmatten zijn verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende doorsnedes en maaswijdtes. Bouwstaalmatten worden ook vaak wapeningsnet genoemd.

Betonijzer
Betonijzers dienen als wapening in beton, dit heet gewapend beton. Wapening kan nodig zijn, omdat beton wel drukkrachten, maar bijna geen trekkrachten op kan nemen. Deze wapening is vrijwel altijd nodig, omdat in een bouwwerk en andere constructies bijna onvermijdelijk trekkrachten voorkomen.

Zwaluwplaten
Zwaluwstaartplaten dienen als veldwapening voor nieuwe dunne betonvloeren en zijn geschikt voor de renovatie van vloeren. De staalplaten worden bij uitstek gebruikt als bodemplaat in onverwarmde en vochtige ruimtes (douches en toiletten) en als constructieplaat onder plavuizen, tegels en terrazzovloeren.

Verkoop Binnendienst bouwchemie bestellen

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

BOUWSTAAL KOPEN BIJ KOMBI

Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je zeker terecht voor bouwstaalmatten van hoge kwaliteit, en scherpe prijzen! Bestel jouw bouwstaal telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis