Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Profielen

Bij het maken van een wand of plafond of voor het beschermen van tegels heb je profielen nodig. Voor zo’n beetje iedere soort toepassing is er een profiel verkrijgbaar, in verschillende vormen en formaten. Bij KOMBI Bouwmaterialen vind je vast en zeker een geschikt profiel.

Profielen bestellen, dat kan!

Verschillende soorten profielen

Voor iedere toepassing een profiel

Stucprofielen
Stucprofielen worden gebruikt ter bescherming, vergemakkelijking en verfraaiing van het stucwerk. Stucprofielen voor toepassing in droge ruimtes zijn verkrijgbaar in aluminium, verzinkt staal of kunststof.

Tegelprofielen
Tegelprofielen beschermen uitwendige tegelhoeken tegen stoten, splinteren of barsten. Daarnaast zorgen tegelprofielen voor een strakke en prachtige afwerking van betegelde wanden bij de hoeken.

Metalstud
Metalstudprofielen vormen de basis voor scheidingswanden en plafonds. De profielen zijn gevormd uit verzinkt staal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de C- en U-profielen. De C-profielen, vaak ook staanders genoemd, worden bevestigd aan de U-profielen, vaak ook liggers genoemd.

Kapconstructie voorkant project Erp

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Leveranciers gevelstenen

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om afbouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten profielen. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw bouwmaterialen telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis