Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Klim- en stellingmateriaal

Werk je veel op hoogte? Dan is het hartstikke belangrijk om goed aan je veiligheid te denken. Daarnaast wil je op hoogte ook genoeg bewegingsvrijheid behouden. Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor verschillende maten ladders en trappen.

Shop voor de vakman KOMBI

Het belang van veilig materiaal

Waarom is het zo belangrijk? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als je vaak op hoogte werkt, kan het voorkomen dat je hier iets gemakkelijker (of te makkelijk) over denkt. Veel voorkomende gedachtes:

 1. Ik ben maar een paar minuten boven.
  De tijd die je op hoogte doorbrengt heeft geen invloed op de vereiste valbeveiliging. Je kunt geen tijdslimiet op veiligheid stellen.
 2. Ik ben maar een paar meter van de grond af.
  De meeste valongevallen gebeuren juist vanaf relatief lager hoogtes. Vaak worden dan de risico’s meer onderschat en wordt minder stilgestaan bij valbeveiliging.
 3. Valbeveiliging is geldverspilling.
  Een veelgehoorde opmerking is dat valbeveiliging duur is. Uiteindelijk zijn de kosten die je maakt bij de aanschaf bij valbeveiliging altijd lager dan de kosten die je maakt bij een ongeval. En je wilt een ongeluk toch sowieso voorkomen?

Veilig werken op hoogte is een combinatie tussen de juiste kennis, het juiste gedrag en natuurlijk de juiste valbeveiligingsuitrusting. Wij denken graag met je mee!

Kapconstructie voorkant project Erp

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

 • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
 • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
 • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
 • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
 • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
 • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
 • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten gereedschap. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw klim- en stellingmateriaal telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis