Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Bent u die aannemer, zzp-er of stukadoor die op zoek is naar ‘gewoon goede’ bouwmaterialen voor het realiseren van uw project, groot of klein? Of gaat u zelf een huis bouwen en wilt u een betrouwbare leverancier voor een totaalpakket aan bouwmaterialen? Zoek dan niet verder en neem contact op met KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode.

U kunt ons vinden in Sint Oedenrode aan de Sonseweg 5. Voor velen in de regio voorheen bekend onder de naam Van Erp Hout- en Bouwmaterialen. Bijna niet te missen als u over de A50 richting of vanuit Eindhoven rijdt. Het opvallende KOMBI-logo wijst u de weg 😉 . Graag tot ziens!

Ingezoomd pand Sint Oedenrode zijkant

Waarom KOMBI Bouwmaterialen?

  • A-kwaliteit materialen
  • Nette prijzen
  • Echte service
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Afspraak = Afspraak
  • Jong, snel en energiek
  • Heerlijke koffie!

Deskundig team!

Vragen over bouwmaterialen specifiek of in het algemeen, nieuwsgierig naar mogelijkheden, op de hoogte van de laatste trends in bouwmaterialenland? Onze deskundige collega’s zitten vol enthousiasme klaar om u te woord te staan! We gaan graag met u in gesprek, uiteraard vergezeld van een goed kop koffie én een koekje-on-the-side ;)! Zien we u binnenkort in Sint Oedenrode?

Wilt u ‘live’ een kijkje nemen in de showroom om die ene gevelsteen, juist die bijpassende gevelbekleding, de laatste trends op het gebied van deuren en deurbeslag te komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ons deskundige en enthousiaste collega’s weten als geen ander waar ze over praten. Het liefst de hele dag!.. We spreken elkaar snel!

 

Contactgegevens Sint Oedenrode

KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode
Tel. (0413) 47 25 65
info@kombibouwmaterialen.nl

Ingezoomd pand Sint Oedenrode zijkant
Van Erp magazijn geschiedenis
Geschiedenis schuur van erp Sint Oedenrode
Geschiedenis KOMBI van Erp bovenaf