Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Tuinhout

We zien dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van ruw houten materialen in de tuin. Gewoon vuren en grenen hout, gaan in de tuin maar ongeveer 5 jaar mee. Door het vocht gaat hout werken of in het ergste geval, het rot helemaal weg. Gelukkig zijn er ook speciale soorten grenen- en vurenhout die geïmpregneerd zijn en daardoor dus wel bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en vocht. Het meest ideale hout voor in de tuin is hardhout.

Tuinhout bij KOMBI

Soorten tuinhout

Vurenhout geïmpregneerd
Geïmpregneerd vuren tuinhout laat zich makkelijk bewerken, waardoor de mogelijkheden in de tuin eindeloos zijn. Het grootste deel van het geïmpregneerd vurenhout komt uit de Noord-Europese landen, omdat dit langzamer groeit dan hout uit warmere streken.

Grenenhout geïmpregneerd
Ook geïmpregneerd grenen tuinhout laat zich makkelijk bewerken. Net zoals het geïmpregneerd vurenhout komt het grootste deel geïmpregneerd grenen tuinhout uit de Noord-Europese gebieden.

Hardhout
Hardhout is een van de ideale houtsoorten voor het gebruik in de tuin. Hardhout is goed bestand tegen vocht en verschillende weersinvloeden. Doordat het een natuurproduct is, lopen de kleuren van lichtgeel tot roodbruin. Dit zorgt voor een natuurlijke en levendige uitstraling van het hout.

Douglas
Douglas is de naam van een houtsoort, afkomstig van de douglasspar. Het spint is bleekbruin; het kernhout is roze-bruin: het kernhout is matig duurzaam (klasse 3-4). Het hout is in grote afmetingen beschikbaar en wordt bijvoorbeeld gebruikt om overkappingen en buitenverblijven te bouwen.

Kapconstructie voorkant project Erp

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om ruwbouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten hout. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw tuinhout telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Email:
info@kombibouwmaterialen.nl

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis