Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Tegels

Ben je op zoek naar tegels voor een mooie vloer of voor de wand in bijvoorbeeld je keuken? De nieuwste trends, kleuren en oplossingen vind je bij KOMBI Bouwmaterialen. Bij tegels zijn stijl en uitstraling belangrijk, maar we hechten ook belang aan kwaliteit en gemak in het onderhoud. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste tegel en stellen daarbij de juiste vragen. Heb jij bijvoorbeeld ook al aan vloerverwarming gedacht? Kies zorgvuldig!

Tegels bij KOMBI

Soorten tegels

KOMBI Bouwmaterialen kent verschillende soorten tegels

Er is tegenwoordig zo veel mogelijk! Door de jaren heen zijn er steeds meer kleuren, vormen en patronen bij gekomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je onder andere terecht voor wandtegels en vloertegels.

Wandtegels
De juiste wandtegel kan een badkamer net afmaken qua stijl. Je kunt kiezen voor een uitgesproken sierrand van tegels, maar je kunt ook kiezen voor een rustige tegel in een kleur. Of je kiest voor een laagje glans of een bijzonder reliëf. Kom het eens bekijken!

Vloertegels
Tegels zijn ijzersterk, waterbestendig en makkelijk schoon te houden. Ook zijn ze zeer geschikt voor vloerverwarming. Verschillende soorten en maten zijn verkrijgbaar. Belangrijk om bij vloertegels te letten op de textuur. Gladde tegels zijn makkelijker schoon te houden, terwijl stroevere tegels meer veiligheid kunnen bieden. Kies dus niet alleen voor stijl, kies ook verstandig.

We helpen je graag bij je keuze!

Advies over tegels showroom bouwmaterialen

Tegellijm

Ga je je vloer betegelen? Dan zijn er een aantal zaken belangrijk. Namelijk het juiste aantal tegels, het juiste gereedschap en niet te vergeten tegellijm! Met tegellijm van KOMBI Bouwmaterialen zorg je ervoor dat je tegels gegarandeerd op hun plaats blijven zitten. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, met ieder hun eigen toepassingsgebied.

Poederlijmen
Poederlijmen zijn uitermate geschikt voor het verlijmen van onder meer keramiek en natuursteen op alle mogelijke ondergronden. Poederlijmen zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen ten behoeve van de verschillende ondergronden en de materialen die verlijmd moeten worden.

Pastalijmen
Pastalijmen zijn uitermate geschikt voor het binnenshuis verlijmen van wandtegels en mozaïek op alle gebruikelijke ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton en bestaand tegelwerk.

Voorstrijklijmen
Voorstrijkmiddelen of hechtverbeteraars/primers zijn producten op basis van acrylharsen in een waterige dispersie uitermate geschikt voor pleisterwerk, egalisatielagen en keramieklijmen.

Egalisatiemiddelen
Egalisatiemiddelen zijn erg snel hardende, zelfegaliserende uitvlakmiddelen voor verschillende laagdiktes binnens- of buitenshuis. De laagdiktes kunnen variëren van 1 tot 30 mm.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten tegels en tegellijmen. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. We begrijpen dat je bepaalde bouwmaterialen, zoals tegels, liever eerst wilt zien voordat je ze gaat kopen. Kom dus eens langs in een van onze showrooms en laat je inspireren! En voor de juiste toepassing kun je in onze profshop advies vragen voor de juiste tegellijm. Twee vliegen in een klap!

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis