Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Balkdragers

Wanneer je een houten constructie maakt voor je bouwproject, dan moet die stevig zijn. Balkdragers zijn dan onmisbaar. Ze worden namelijk gebruikt voor het opleggen van balken tussen muren en/of spanten. Balkdragers dienen dus als hulpmiddel bij het bouwen van een constructie. Met gaten op logische plekken kun je gemakkelijk en snel te werk gaan. Dus wil je dat jouw constructie stevig staat? Gebruik balkdragers!

Balkdrager bij KOMBI

Diverse soorten balkdragers

Voor al je bevestigingsmateriaal

Balkdragers
Balkdragers zijn gemaakt van stevig verzinkt materiaal. Een balkdrager kun je aan de muur bevestigen en dan bevestig je de balk er tussen. Het voordeel van balkdragers is dat je deze niet alleen kunt vastmaken aan houten balken, maar ook aan vloeren, beton en kalkzandsteen.

Raveeldragers
Raveeldragers gebruik je voor een raveling. Het is een variant op de balkdrager. Een raveling is een houten constructie voor wanneer je steunbalken weg moet halen. Je gebruikt dit dus ook als hulpstuk, maar dan bij het verbinden van dwarsbalken die zwaar belast moeten kunnen worden.

Kapconstructie voorkant project Erp

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor al je bevestigingsmateriaal. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw balkdragers telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis