Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

KOMBI Groen

Bij KOMBI Bouwmaterialen zijn we volop bezig met groen ondernemen! Als bedrijf in de bouwmaterialenhandel voelen we de verantwoordelijkheid om duurzaam en milieuvriendelijk te werken. Onder de naam KOMBI GROEN zetten we ons in voor een betere toekomst. We weten dat we nog volop in ontwikkeling zijn, maar elke stap vooruit telt!

We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen deze toe waar we kunnen. Van groene materialen tot slimme oplossingen, bij KOMBI Bouwmaterialen willen we steeds groener worden.

KOMBI GROEN klein

Team KOMBI GROEN

Thijs van de Voort

Teun Daanen

Lars van Houtum

Stijn Janssen

Intern

Intern zijn we hard op weg om zo duurzaam mogelijk te werken. Bij de bouw van het nieuwe pand in Uden is dan ook rekening gehouden met KOMBI GROEN. Het pand is volledig gasloos, het dak ligt vol zonnepanelen (200!) én we rijden enkel met elektrische heftrucks.

Ook onze collega’s proberen we zo gezond en fit mogelijk te houden. Er zijn verschillende faciliteiten, zoals de ergonomisch verantwoorde werkplekken, werkfruit, een fietsplan, maar door het gehele personeelsbeleid loopt een groene draad. Deze hebben wij vertaald naar KOMBI VITAAL.

We proberen zo groen mogelijk te werken en houden rekening met diverse afvalstromen om circulaire bouwmaterialen mogelijk te maken. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen voor verpakkingsmaterialen, zoals onze nieuwe instookfolie. We zitten zéker niet stil!