Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Tochtstrippen

Tocht is niet alleen vervelend, maar zorgt ook voor onnodig hoge energiekosten. Hartstikke belangrijk dus om je ramen en deuren goed af te werken. Tochtstrippen zijn zeer geschikt voor het opvullen en afdichten van kieren en spleten bij deuren en ramen. Ze zijn er ook zowel voor binnendeuren als buitendeuren. De strippen zorgen ervoor dat het raam of de deur goed afdicht, waardoor er een geluiddempend effect optreedt en de ruimte extra geïsoleerd wordt.

Dakpannen showroom Sint Oedenrode

Verschillende soorten tochtstrips

Twee soorten 

Er zijn twee verschillende soorten uitvoeringen als het gaat om tochtstrips. Er zijn rubberen tochtstrips en uitvoeringen met een borstel. Ook het tochtprofiel kan van twee verschillende soorten materiaal gemaakt worden:

Tochtprofielen van EPDM
EPDM staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer. Zo dat is een hele mond vol, snel weer vergeten. Het is een synthetisch rubber dat bestand is tegen vele zuren, UV stralen en basen.

Tochtprofielen van aluminium
Aluminium is vaak zilverwit van kleur en heeft een egale oppervlakte. Het voordeel van aluminium is dat dit bestand is tegen corrosie.

Kapconstructie voorkant project Erp

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten tochtstrips. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw tochtstrips telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis