Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Afbouwmaterialen

De fase van afbouwen is een belangrijke en natuurlijk de laatste fase voor ieder bouwproject. Dit is de fase waarbij je het geheel gaat afwerken en dat het gebruiksklaar wordt gemaakt. Afhankelijk van het project ga je op zoek naar de juiste afbouwmaterialen. Met de juiste materialen zorg jij ervoor dat je jouw bouwproject strak kunt afwerken. Zo lever jij de kwaliteit die het verdient!

KOMBI Bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige afbouwmaterialen van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau. Dus of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw, verbouw of een renovatie, je vindt het bij ons allemaal! Wij helpen je maar al te graag bij het succesvol afronden van jouw afbouwwerkzaamheden.

Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode

Alle bouwmaterialen onder een dak

Alles wat je nodig hebt, op een centrale plek. Bij KOMBI Bouwmaterialen vindt je alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject. Van grove ruwbouwmaterialen tot de fijne afwerkingsproducten zoals gipsplaten. Daarnaast hebben onze vestigingen een showroom waar je bouwmaterialen kunt bekijken en ene profshop waar je al je gereedschap, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld leidingwerk. Kortom, al je benodigde materialen onder een dak.

‘Goede bouwmaterialen, op tijd op de afgesproken plaats’

Kom je je materialen liever zelf halen? Geen enkel probleem! In ons magazijn of in onze profshop kun je altijd terecht als je nog iets nodig hebt. We helpen je graag met inladen en als je wilt staat er een kop koffie klaar, maar als je echt haast hebt dan mag je je koffie ook meenemen.

Groot project en komt bezorgen je beter uit? Ook dat kunnen we voor je regelen! Onze chauffeurs rijden iedere dag vele kilometers om bouwmaterialen af te leveren op verschillende projecten. Zij proberen altijd een manier te vinden om je materialen op de gewenste plek te krijgen. Vraag onze medewerkers van de verkoop naar de mogelijkheden.

Kop KOMBI koffie