Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Folies

Op zoek naar folies voor gebruik in de bouw? Bij het isoleren van je woning doe je er namelijk goed aan om bouwfolie te gebruiken. Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben wij verschillende opties. Bouwfolie is onmisbaar! Er zijn namelijk folies voor iedere toepassing. Denk aan dak-, wand-, vloer- en gevelfolies. Folies worden in grote getalen toegepast in nieuwbouwprojecten en geloof ons, ze doen wat ze beloven! Of je nu een ruimte stofvrij wilt maken, kleine of grote oppervlaktes wilt afdekken of iets vochtvrij wilt maken, KOMBI Bouwmaterialen heeft diverse folies voor gebruik in de bouw en industrie.

Heftruck en vrachtwagen

Soorten bouwfolie

Verschillende soorten bouwfolie

Bouwfolie is het ideale materiaal voor het afdekken, dichtmaken en afschermen van vele weersomstandigheden. Er zijn verschillende soorten folies voor gebruik in de bouw en industrie.

  • DPC folie
  • PE folie
  • EPDM folie

Iedere soort bouwfolie heeft uiteraard voor- en nadelen. Onze adviseurs geven je graag gepast advies over de toepassing.

Heesch woonhuis Roovers

KOMBI levert kwaliteit

KOMBI LEVERT KWALITEIT

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwfolies. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad. Bestel jouw bouwfolietelefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis