Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

KOMBI Bouwmaterialen Uden

‘Gewoon’ goede materialen voor een nette prijs tegen eerlijke en heldere condities! Daar streven we iedere dag weer naar bij KOMBI Bouwmaterialen Uden. En ‘gewoon’ betekent bij ons dus het aanbieden van veelal A-merk bouw- én afbouwmaterialen tegen prima prijzen aan u geadviseerd door de fijnste, meest kundige collega’s. Met verstand van zaken én een gezonde dosis humor.

En of dit nu materialen zijn voor de ruwbouw of afbouw, u kunt op ons rekenen. Bouwbedrijven, zzp-ers, particulieren: Wij zien uw project, van groot tot klein, als onze verantwoordelijkheid. Van begin tot eind! Graag gedaan!

KOMBI Bouwmaterialen nieuwbouw in Uden

KOMBI Bouwmaterialen is gevestigd aan Jagersveld 35 te Uden. Voorheen gevestigd op de Frontstraat in Uden waar het bord IMABO KOMBI Uden lang op de gevel prijkte. Sinds januari 2022 dus verhuisd naar een übergaaf pand; modern, speels en ingericht volgens de laatste trends! Ook het pand alleen al is de moeite van het kijken waard. 😉

Het complete drive-thru magazijn geeft u als klant de gelegenheid zélf uw materialen op te komen halen. Ons ‘doorrijd-magazijn’ is voor iedereen toegankelijk met auto, bus, vrachtautootje of bakfiets! U rijdt binnen, onze enthousiaste collega’s zorgen ervoor dat u met de juiste materialen én een verse kop koffie weer verder kunt met uw karwei! Simpel!

Een wel erg grote partij materialen, te weinig tijd of gewoon ‘omdat KOMBI dat veel beter of eenvoudiger kan’? Dat begrijpen we maar al te goed! De door u gewenste materialen worden in goed overleg bezorgd waar u dat wilt, wanneer en op vrijwel iedere locatie. We denken graag met u mee!

Waarom KOMBI Bouwmaterialen?

  • A-merk bouw- en afbouwmaterialen
  • Eerlijke prijzen
  • Echte service
  • Betrouwbaar en deskundig
  • Afspraak = Afspraak
  • Jong, snel en energiek
  • Heerlijke koffie!

Bouwvraag?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ieder project is bij ons belangrijk!
Op zoek naar juist die gevelstenen? Het dak renoveren? Keuzestress bij het kiezen van de juiste gevelbekleding? Dan bent u bij KOMBI Bouwmaterialen op het juiste adres! Wij werken al vele jaren samen met veelal A-leveranciers op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen. Alles wat uw nodig heeft om uw project te doen slagen, kunnen wij leveren! Van fundering tot de schoorsteen, van wand- en vloertegels tot deuren en bijbehorend deurbeslag, U zult versteld staan wat KOMBI hierin voor u kan betekenen! Samen met de gedegen kennis van onze enthousiaste collega’s vormt dit dé perfecte basis voor het slagen van uw project!

Bezoekje?

Graag ‘live’ langskomen om materialen/producten in onze showroom te komen bekijken, voelen, ruiken? KOMBInaties van materialen te kunnen zien? Graag! Maak dan telefonisch of via de mail een afspraak via het daarvoor bestemde formulier op deze website! Dan weten we wie we mogen verwelkomen en hebben we alle tijd voor u!

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen bord
Pand Sint Oedenrode schuin voor
Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat
Zijkant magazijn KOMBI
thumb-Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen bord
thumb-Pand Sint Oedenrode schuin voor
thumb-Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat
thumb-Zijkant magazijn KOMBI

KOMBI Bouwmaterialen Uden

“Dé bouwmaterialen groothandel in Noordoost Brabant!”

Wanneer u op zoek bent naar bouw- en afbouwmaterialen voor uw project, veelal gevestigd in de ‘driehoek’ Eindhoven, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, dan bent u bij KOMBI Bouwmaterialen Uden op het juiste adres! In ons spiksplinternieuw pand kunnen wij u nu nog beter van dienst zijn.

U treft er een groot magazijn inclusief drive-thru, een uitgebreide profshop en een zeer inspirerende showroom om bijvoorbeeld gevelstenen of dakpannen ‘in het echt’ te komen bekijken. De keuze is enorm en altijd actueel! Onze verkoopadviseurs denken maar wat graag met u mee! U blij, wij blij! 🙂

Openingstijden:
Magazijn Uden: 07:00 – 17:30 uur
Verkoop Uden: 07:30 – 17:30 uur

Zaterdag Magazijn | Showroom: 08:00 – 12:00 uur
Showroom bezoek graag op afspraak!

Neem contact op met KOMBI Uden

KOMBI Bouwmaterialen Uden

Jagersveld 35
5405 BW Uden
Tel. (0413) 25 68 88
info@kombibouwmaterialen.nl

Voorkant Frontstraat KOMBI Uden
Vacature magazijnmedewerker
Ivo en Ellen magazijn KOMBI Bouwmaterialen
Vrachtwagen KOMBI Bouwmaterialen in magazijn