Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Handgereedschap

Zonder handgereedschap kun je eigenlijk haast niet bouwen. Zowel de bouwprof als een fanatieke doe-het-zelver kan een gereedschapskist met handgereedschap altijd gebruiken. Handgereedschap is een enorm ruim begrip. Het belangrijkste van handgereedschap is dat deze goed in de hand ligt en dat je erop kunt vertrouwen. Ons assortiment bestaat uit essentiële gereedschappen, maar ook voor specifieke klussen kun je bij ons terecht!

Hamer schap Steelmaster

Soorten handgereedschap

Handgereedschap voor verschillende professionele doelgroepen

Stucgereedschap
Kwalitatief gereedschap is super belangrijk om je werk goed te kunnen doen! Denk aan een schuurbord, hoekschop, spackmes of plamuurmes. Je vindt het allemaal bij KOMBI Bouwmaterialen!

Metselgereedschap
Belangrijk voor metselgereedschap is dat het lekker in de hand ligt en dat het tegen een stootje kan. Gereedschap dat in veel gevallen wordt gebruikt bestaat ui bijvoorbeeld een voegspijk, steenbeiten, metseltroffel of metselkoord.

Steengereedschap
Ook de hovenier en stratenmaker kan bij ons terecht!

Shop voor de vakman KOMBI

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten gereedschap. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. Bestel jouw handgereedschap telefonisch, via de mail of kom eens langs op een van onze vestigingen.

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis