Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

De Profshop

In onze ruim opgezette profshop ligt alles in de schappen wat u nodig heeft voor het professioneel verwerken of afwerken van uw project! Van schroeven tot dakdoorvoeren, van purschuim tot betonmolens, professioneel gereedschap, verf en kitten, u zult versteld staan van het scala aan producten! Loop gerust eens binnen, neem een kop koffie aan de bar en laat u informeren door onze alleskunners! Doen we graag!

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Een voorproefje

Zo zien onze shops eruit. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Kom dan eens langs en vraag het een van onze medewerkers. Zij kijken maar al te graag met je mee.

Shop voor de vakman KOMBI
PVC rek
Balie met collega's Sint Oedenrode
Profshop van de bovenkant KOMBI
thumb-Shop voor de vakman KOMBI
thumb-PVC rek
thumb-Balie met collega's Sint Oedenrode
thumb-Profshop van de bovenkant KOMBI

Keuzestress?

Ons team staat voor u klaar!

Wij weten wat de professional nodig heeft om effectief te kunnen werken, dus bieden wij een ruim assortiment aan in onze profshop. Vaak heb je of meer dan genoeg of grijp je net op dat ene schroefje mis. Zorg dus dat je tijdig je voorraad aanvult.

Gevelimpregneer kopen

Kwaliteit staat voorop

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Gewoon goed gereedschap

Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je ook terecht voor ijzerwaren, gereedschap, elektra en ga zo nog maar even door. Boutjes, moertjes, spijkers, schroeven, wij hebben het ook allemaal! We zorgen ervoor dat er altijd iemand in de shop aanwezig is, zodat jij zo snel mogelijk geholpen wordt met je vragen.

Bij zowat alle klussen in de bouwsector heb je ijzerwaren nodig. Gelukkig zit hier geen houdbaarheidsdatum op, dus kunnen wij zorgen dat we een grote voorraad hebben. Is toch rot als je hierop misgrijpt. Dus wij zorgen dat we voldoende hebben, van super kwaliteit natuurlijk! Het ziet er misschien klein uit, maar ook ijzerwaren leveren grote prestaties.