Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Daglichtoplossingen

Een daglichtsysteem biedt verschillende voordelen. Namelijk meer licht, meer ruimte, meer uitzicht en meer frisse lucht! Dakramen zijn een belangrijk onderdeel van een gebouw. Een ruimte wordt pas optimaal benut als licht en lucht binnen kunnen treden. Een dakraam zorgt ervoor dat een kamer op een natuurlijke manier wordt verlicht.

Dakserre Velux vanaf zijkant project

Verschillende soorten daglichtsystemen

Een breed assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen vind je een breed assortiment aan daglichtsystemen. Voor iedere dakconstructie of specifieke wensen kunnen wij de juiste oplossing aanbieden. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Dakvensters
Dakvensters zijn de perfecte oplossing voor het binnenlaten van daglicht onder het schuine dak. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen en bedieningsmethoden, met een ruime keuze aan glastypen. In sommige gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen voor een dakraam of dakvenster. Let dus op!

Koepels
Zoek jij naar een manier om extra daglicht te creëren. Dan zijn lichtkoepels wellicht een oplossing! Dakkoepels zorgen voor natuurlijk licht, frisse lucht en een gevoel van ruimte in alle kamers onder het platte dak.

Lichtstraten
Lichtstraten creëren extra veel daglicht voor gebouwen en woningen met platte of hellende daken. Vaak zijn lichtstraten uitgevoerd in duurzaam kunststof met HR++-glas. Van standaard- tot geavanceerde daglichtconstructies, we hebben het allemaal!

Daglichtbuizen
Daglichtbuizen brengen verfrissend en kleurecht daglicht in ruimtes waar ramen dit niet kunnen. Door de koepels en hoogwaardige spiegelbuizen kan het daglicht tot diep in de woning getransporteerd worden. Daarnaast zijn daglichtbuizen ongevoelig voor aanslag, krassen en verkleuring door UV-straling.

Velux dakkapel serre binnenkant

KOMBI levert kwaliteit

Waarom?

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!
  • Het beste, knapste team van collega’s in de bouwmaterialenbranche!

Daarom.

Kom eens langs

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier als het gaat om bouwmaterialen. Dus zeker ook voor verschillende soorten deuren. Wij hebben een ruim assortiment en een flinke voorraad en bieden de beste kwaliteit. We begrijpen dat je bepaalde bouwmaterialen, zoals daglichtoplossingen, liever eerst wilt zien voordat je ze gaat kopen. Kom dus eens langs in een van onze showrooms en laat je inspireren!

De koffie staat klaar!

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Woonhuis project Nuland
Woonhuis project Zeeland
Achterkant project Zeeland luxe woonhuis