Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Hout & Plaat

Als het gaat om hout en plaatmateriaal ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Hout is erg populair en dat is ook niet gek. Het is gemakkelijk te bewerken en daardoor geschikt voor zo’n beetje iedere toepassing. We hebben het allemaal in huis, hout- en plaatmateriaal voor de ruwbouw en afbouw.

Hout is een natuurlijk product wat makkelijk verwerkbaar is. Dat betekent dus twee dingen, duurzaam en efficiënt. In ons ruime assortiment vind je verschillende typen hout, te gebruiken voor iedere bouwfase en ieder project. Ben je op zoek naar houten planken of plaatmateriaal op maat? Dat kan bij onze zaagservice.

Hout en Plaat busje

Alle bouwmaterialen onder een dak

Alles wat je nodig hebt, op een centrale plek. Bij KOMBI Bouwmaterialen vindt je alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject. Van grove ruwbouwmaterialen tot de fijne afwerkingsproducten zoals gipsplaten. Daarnaast hebben onze vestigingen een showroom waar je bouwmaterialen kunt bekijken en ene profshop waar je al je gereedschap, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld leidingwerk. Kortom, al je benodigde materialen onder een dak.

‘Goede bouwmaterialen, op tijd op de afgesproken plaats’

Kom je je materialen liever zelf halen? Geen enkel probleem! In ons magazijn of in onze profshop kun je altijd terecht als je nog iets nodig hebt. We helpen je graag met inladen en als je wilt staat er een kop koffie klaar, maar als je echt haast hebt dan mag je je koffie ook meenemen.

Groot project en komt bezorgen je beter uit? Ook dat kunnen we voor je regelen! Onze chauffeurs rijden iedere dag vele kilometers om bouwmaterialen af te leveren op verschillende projecten. Zij proberen altijd een manier te vinden om je materialen op de gewenste plek te krijgen. Vraag onze medewerkers van de verkoop naar de mogelijkheden.

Kop KOMBI koffie