Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Conceptbouw

ConstruQ

Een mooie vrijstaande woning bouwen op een bouwkavel van jouw klant. Een opdracht waar je trots op kunt zijn en die je flexibel en efficiënt realiseert met het prefab bouwconcept Construq. Zorgeloos bouwen ligt binnen handbereik.

De bouw verandert. Er komt steeds meer prefab in de markt door een tekort aan handjes en de vraag naar woningen neemt juist toe. Zelf een prefab bouwconcept opzetten: daar komt meer bij kijken dan je denkt. En jij bent natuurlijk zelf vooral goed in bouwen. Het tekenwerk met gekoppelde calculaties wordt geheel door Construq voorzien. Daarnaast is het een goedkopere methode dan traditioneel bouwen. Door met dit systeem te werken kun je meer woningen per jaar realiseren en ben je klaar voor de toekomst!

Advies geven klant

Wat is ConstruQ?

Prefab bouwen staat bekend vanwege de snelheid en de efficiëntie tijdens het bouwproces. Construq is een unieke manier van prefab bouwen. Hierin wordt het duurzame karakter van houtskeletbouw gecombineerd met de voordelen van betonnen vloeren. Het Construq traditioneel bouwconcept biedt nu naast het houtskeletbouw-concept ook de mogelijkheid om op beproefde wijze te bouwen volgens de nieuwste normen en regelgeving op het gebied van duurzaamheid, luchtdichtheid en thermische isolatie.

• Slimmer: de prefab onderdelen worden schoon en droog vervaardigd
• Sneller: geroutineerd bouwproces zorgt voor minder bouwfouten
• Concurrerend: scherpe woningprijzen door kortere bouwtijd

Woningtypes

Op de tekentafel van Construq zijn twaalf mooie woningontwerpen ontstaan die allemaal te bouwen zijn met in serie geproduceerde modules. Standaard, maar ook weer niet. Want jouw klant heeft hierbij alles te kiezen qua bouwvolume en afwerking. Zo wordt het maatwerk op een efficiënte manier. De twaalf gepresenteerde bouwstijlen zijn namelijk geheel flexibel op te bouwen en in te delen.

Woningtype 1

Woningtype 2

Woningtype 3

Woningtype 4

Woningtype 5

Woningtype 6

Woningtype 7

Woningtype 8

Woningtype 9

Woningtype 10

Woningtype 11

Woningtype 12

Construq conceptbouw
Woningtype 2 ConstruQ