Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Wand tegels

Authentiek en functioneel

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we de cruciale rol die wandbekleding speelt bij het definiëren van de sfeer en uitstraling van elke ruimte. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige wand tegels die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Of u nu een ervaren professional in de bouwsector bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze wandtegels zijn ontworpen om uw ruimtes te verfraaien en tegelijkertijd langdurige prestaties te bieden. Laten we eens kijken naar de voordelen en veelzijdige toepassingen van wand tegels en ontdekken hoe KOMBI Bouwmaterialen u kan helpen bij het realiseren van uw designvisie.

Wand tegels

“Stijlvol en duurzaam!”

Wat zijn wand tegels?

Wand tegels zijn decoratieve panelen die speciaal zijn ontworpen om wanden te bekleden en te beschermen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor ze een breed scala aan ontwerpstijlen en toepassingen mogelijk maken. Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we wandtegels die geschikt zijn voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte uitstraling voor elke ruimte te creëren.

Voordelen van wandtegels

  1. Esthetische veelzijdigheid: Wandtegels bieden een ongelooflijke diversiteit aan ontwerpopties, waardoor u eindeloze combinaties kunt creëren die passen bij uw persoonlijke stijl.
  2. Duurzaamheid: Wandtegels zijn bestand tegen slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze een langdurige investering zijn die hun esthetiek behouden.
  3. Onderhoudsgemak: Het gladde oppervlak van wandtegels maakt het schoonmaken en onderhouden ervan eenvoudig en praktisch.
  4. Hygiëne: Wandtegels zijn hygiënisch en bestand tegen schimmels, waardoor ze ideaal zijn voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes.
  5. Verhoogde waarde: Hoogwaardige wandtegels kunnen de waarde van een woning verhogen, waardoor ze een slimme investering zijn voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Toepassingen

Bij KOMBI Bouwmaterialen bieden we wand tegels die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan toepassingen:

  1. Badkamers: Transformeer uw badkamer in een oase van ontspanning met elegante en vochtbestendige wandtegels.
  2. Keukens: Voeg een vleugje glamour en functionaliteit toe aan uw keuken met wand tegels die gemakkelijk te reinigen zijn en beschermen tegen spatten.
  3. Woonruimtes: Creëer een unieke sfeer in uw woonkamer of slaapkamer door wandtegels als accentmuur te gebruiken.
  4. Gevelbekleding: Voor buitentoepassingen kunnen wandtegels worden gebruikt om gevels te verfraaien en te beschermen tegen de elementen.