Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Werken bij KOMBI bouwmaterialen

Hey jij daar! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Kom bij ons werken, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, deskundige, energieke en bevlogen collega’s! We hebben verschillende vacatures open staan, maar laten we eerst iets over KOMBI Bouwmaterialen vertellen.

Onze medewerkers beschrijven KOMBI Bouwmaterialen als een echt familiebedrijf, dat wil zeggen een platte organisatie met korte lijntjes. Als je bij ons werkt kun je bij écht iedereen terecht voor vragen, maar natuurlijk ook voor een gezellig praatje of goeie mop. Naast hard werken is gezelligheid hartstikke erg belangrijk. Ons motto is niet voor niets:

‘Hard werken, hard lachen’

Werken bij KOMBI Bouwmaterialen betekent een afwisselende baan, verschillende werkzaamheden en iedere dag staat er wat anders op het menu. Beginnend met donderdag ‘frietdag’, op vrijdagmiddag een belegd broodje en als dessert staat er aan het einde van de werkdag een heerlijk koud biertje voor je klaar. De medewerkers bij KOMBI Bouwmaterialen zijn zelfstandig, ‘Brabants’ gezellig en iedereen is gelijk. Je voelt je op je eerste werkdag letterlijk welkom.

Wij gaan uit van de kracht van onze eigen mensen, maar toch voelt het als een familie die samen één doel heeft. Herken jij jezelf in dit verhaal? Kijk dan snel naar onze vacatures!

Collega op heftruck met duim

Vacatures

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze vacatures? Momenteel staan deze vacatures open bij KOMBI Bouwmaterialen! Lijkt het je wel wat, aan de slag bij KOMBI Bouwmaterialen, maar je ziet hieronder niet de juiste functie? Kom toch gewoon eens langs voor een gesprek. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Stuur je CV en motivatie naar ellen.braks@kombibouwmaterialen.nl

Over KOMBI Bouwmaterialen

‘KOMBI Bouwmaterialen heeft werkelijk alles voor bouwen, verbouwen en afbouwen’

Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor alles wat met bouwen of verbouwen te maken heeft. Wij zijn een groothandel voor de professionele bouwer, maar ook de particulier kan bij ons in Uden of Sint Oedenrode terecht voor zijn of haar bouwvraag.

Ieder project, groot of klein, begint bij de ruwbouw: alles wat nodig is van de fundering tot aan de nok van het dak toe. Ook heeft KOMBI Bouwmaterialen een breed assortiment afbouwmaterialen. Een belangrijke fase in de bouw, waarbij het gaat om de afwerking en uitstraling. Ook voor de afbouw is er ruime keuze in kwalitatief goede, maar ook sfeervolle producten.

Kop KOMBI koffie