Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Werken bij KOMBI bouwmaterialen

Hey jij daar! Op zoek naar een gave invulling van je dag die je nog betaald krijgt ook? Misschien moet je dan maar eens bij KOMBI aan de slag! Voor fijne, deskundige, energieke en bevlogen collega’s máken we ruimte! Er staan momenteel verschillende vacatures open, maar eerst even kort iets over Team KOMBI!

Onze collega’s beschrijven KOMBI Bouwmaterialen als een écht familiebedrijf; een fijne, sociale en saamhorige organisatie met korte lijntjes, recht-door-zee communicatie en doen wat we samen afspreken! We máken tijd voor een praatje, een goeie mop én… taart. Naast hard werken is gezelligheid en het teamgevoel binnen KOMBI erg belangrijk. Ons motto is niet voor niets:

‘Hard werken, hard lachen’

Weekendheld

Jouw werkplek

Werken bij KOMBI Bouwmaterialen betekent een afwisselende job, veel verantwoordelijkheid én vrijheid bij de invulling van je functie en brede werkzaamheden waar je zelf de regie over voert! Wij gaan uit van de kracht van onze eigen mensen, maar samen met één taak: een meer dan tevreden klant!

Extraatje van KOMBI: Inspirerende werkomgeving, zeker weten! Arbo-proof inrichting, uiteraard! Werkfruit, maar natuurlijk! Papa-dag? Mmmm, over alles valt te praten. Ietsje eerder naar huis voor de finale van de Champions League, YEP!

En niet onbelangrijk… Ons gezellige werkcafé doet niet onder voor een serieuze lunchroom. Beginnend met donderdag ‘frietdag’, op vrijdagmiddag een vers bereid broodje en als dessert staat er aan het einde van de werkweek een heerlijk koud biertje voor je klaar. En taart! Jarig, goede deal, klachtoplossing of gewoon ‘omdat het kan’, altijd tijd voor taart!

Herken jij jezelf in dit verhaal of denk jij dat jij niet kunt ontbreken in Team KOMBI? Ons bellen, mailen, appen!

Vacatures

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Momenteel hebben we onderstaande vacatures.

Lijkt het je wel wat, aan de slag bij KOMBI Bouwmaterialen, maar je ziet hieronder niet helemaal de functie waar je naar op zoek bent? Neem dan toch gewoon contact met ons op. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Fijn om je alvast te leren kennen, dus stuur zeker je CV en motivatie naar: werkenbij@kombibouwmaterialen.nl De koffie staat klaar! Zorg jij voor een koekje? 😉

Over KOMBI Bouwmaterialen

‘KOMBI Bouwmaterialen heeft werkelijk alles voor bouwen, verbouwen en afbouwen’

Bij KOMBI Bouwmaterialen kunt u terecht voor alles wat met bouwen, verbouwen of renoveren te maken heeft. Een groothandel voor de professionele bouwer én particulier. Laat u verrassen door ons team, onze passie en gedrevenheid in het laten slagen van uw project! We zien u graag in Uden of Sint Oedenrode! Drinken we samen een kop koffie.

 

Vrije dagen