Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

De Showroom

Samen met ons op ontdekkingstocht!

Ben je opzoek naar deskundig advies of wil je gewoon de nieuwste trends ontdekken voor jou nieuwbouwwoning of renovatie? Bij ons ben je aan het juiste adres! Stap binnen bij KOMBI bouwmaterialen en laat je verassen door een showroom vol inspiratie en innovatie! 

In onze inspiratieshowroom gaan we samen op ontdekkingstocht. Laat je inspireren door ons ruim aanbod aan materialen, voel hun texturen, en combineer ze naar hartenlust. Weg met het eindeloze gezoek op internet – hier zie je alles in levenden lijve! 

Of je nu al uren hebt overlegd met je aannemer of nog helemaal aan het begin staat: wij zijn er voor jou. Onze experts staan klaar met een schat aan kennis en ervaring om van jouw huis écht een thuis te maken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je dromen werkelijkheid worden bij KOMBI Bouwmaterialen! 

Online afspraak inplannen

Ervaart u keuzestress of heeft u inspiratie nodig? Kom dan eens een kijkje nemen in een van onze showrooms. Maak snel een afspraak door onderstaand formulier in te vullen!

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

‘Ons team staat voor je klaar!’

Kwaliteit staat voorop

Zeker als je het hebt over bouwen! Wij zijn van mening dat als je een huis of utiliteitsgebouw bouwt, dat je dan alleen met écht goed materiaal moet werken.

  • Deskundig, persoonlijk advies op maat; wij weten écht waar we over praten!
  • Een servicegericht, enthousiast team waar de klant altijd op nummer 1 staat!
  • Jarenlange samenwerkingsverbanden met de A-leveranciers in de bouw; dus ‘gewoon goed’ bouwmateriaal!
  • Snelle, dagelijkse service, tot aan de deur!
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces! Hoe? Nou, door het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden. Een vast aanspreekpunt, rechtstreekse telefoonnummers, mailtje, whatsappje en wij regelen het! En taart of worstenbroodjes als er wat te vieren valt!
  • Echt een compleet assortiment, alles wat met de bouw te maken heeft onder 1 dak. En meer dan dat: De laatste trends of de meest actuele mogelijkheden, wij zijn op de hoogte!