Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Schuifkasten op maat

Deuren zijn bepalend voor de sfeer in huis. Wat heeft jouw voorkeur? Strak of landelijk? Klassiek of industrieel? Skantrae heeft ook kasten op maat met schuifdeuren die naadloos aansluiten op de bestaande deurenseries. Zo kun je écht een geheel creëren.

Schuifkast op maat Skantrae

De keuze is reuze

Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor binnendeuren, maar hoe gaaf als alle (schuif)deuren op elkaar aansluiten. Jouw huis in één en dezelfde stijl. Voor iedere stijl biedt Skantrae een passende oplossing. Zowel voor de landelijke, robuuste woonstijl als voor een modern interieur. We kijken maar al te graag met je mee!

“Voor iedere stijl, een prachtige deur!” 

Maak een afspraak

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Voordelen

  • Maak gemakkelijk een afspraak via de website
  • KOMBI Bouwmaterialen laat u alle mogelijkheden zien
  • Direct een 3D-ontwerp
  • Neem meteen uw offerte mee naar huis

Hoe snel jouw schuifkast op maat?

Gemakkelijker kunnen we het haast niet maken. Samen met een van onze adviseurs, ga jij op zoek naar de perfecte schuifkast. Waarschijnlijk heb je al wat inspiratie opgedaan, zo niet, dan kijken we natuurlijk graag met je mee.

Jouw wensen worden direct omgezet naar een tekening en uiteindelijk een 3D ontwerp. Zo heb je meteen een goed beeld! Zijn de maten goed? Ben je tevreden over het resultaat? Dan kunnen we ook direct je offerte regelen!

Schuifkast op maat Skantrae
Jouw schuifkast op maat
Schuifkasten Skantrae
Schuifkasten

In de showroom bij KOMBI Bouwmaterialen!

Zowel zakelijke klanten, professionals in de bouw als particulieren kunnen bij ons terecht. In onze showroom hebben we naast gevelstenen, dakpannen en gevelbekleding het assortiment nu ook uitgebreid met schuifkasten op maat.

Ga jij een huis bouwen? Of ga je verbouwen? Dan ben je bij KOMBI Bouwmaterialen zeker aan het juiste adres!