Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Verkoopadviseur showroom bij KOMBI Bouwmaterialen

Kom jij team KOMBI versterken als verkoopadviseur showroom?

Heb jij een passie voor tegels, deuren, gevelbekleding, eigenlijk alles wat hoort bij de afbouw van een woning? Dat komt dan goed uit! Team KOMBI zoekt namelijk versterking in haar meer dan práchtige showroom in Uden. Wij denken dat het daadwerkelijk zien van de materialen, begeleidt van deskundig en enthousiast advies én een goed kop koffie, inclusief lekker koekje, absoluut helpt bij de aankoop van uw afbouwmaterialen.

Want dat is wat KOMBI Bouwmaterialen onderscheidt van haar collega’s; aandacht! Persoonlijke aandacht! Een oer Brabants familiebedrijf waar het team écht het verschil maakt; stuk voor stuk fijne, gedreven collega’s met passie voor hun werk. Omdat ze mogen doen waar ze goed in zijn, waar talenten worden ingezet daar waar ze nodig zijn! Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door met elkaar in gesprek te blijven. Over alles! Jij blij, wij blij, zonder twijfel!

favoriete product Ronnie tegels

Over de vacature

Onze vernieuwde showroom. Officieel geopend sinds de nieuwbouw van ons pand in 2023 en nu al toe aan uitbreiding, hoe gaaf vinden we dat! Ben jij er klaar voor om dit succes door te trekken?

Jouw werkdag start uiteraard met een kop koffie en je checkt de agenda voor de dag. Welke afspraken staan er allemaal op de planning? Moet er nog wat voorbereid worden? Even sparren met je showroom-collega Ronnie en dan zijn jullie er klaar voor.

De eerste klanten komen binnen en je begint wederom met koffie (of thee, ook prima natuurlijk!). Dit keer een concrete vraag over gevelbekleding, maar je adviseert en verkoopt ook met gemak vele soorten wand- en vloertegels, deuren en deurbeslag en aanverwante artikelen. Maar het allerbelangrijkste, de klant staat centraal!

Na een fijne afspraak breng je de offerte uit en volg je deze natuurlijk op. Net zoals je de order afhandelt en bestellingen plaatst. En mocht er een keer een klacht zijn, dan handel je hier direct naar.

Samen zorg jij voor een keurige, up-to-date showroom, laat je je bijpraten door onze leveranciers en weet je in samenwerking met Marketing-Sanne gave acties op te zetten om klanten aan te zetten de showroom eens te bezoeken voor hun afbouwproducten.

DOEN

 • Advisering en verkoop van ons showroom assortiment (dat is nogal wat, dus we geven je ook alle ruimte om ons assortiment te leren kennen)
 • Het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers
 • Uitbrengen en opvolgen van offertes
 • De orderafhandeling en het plaatsen van bestellingen

KUNNEN

 • Affiniteit met afbouwmaterialen
 • Commerciële, en gastvrije geest
 • Gevoel voor de kleuren en styling
 • Bent een kei in het houden van overzicht
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week (uren in overleg)

 

KRIJGEN

 • Werktijden tussen 07.00 uur tot 17.30 uur.
 • Jij tevreden? Wij tevreden? Contract voor het leven! 
 • Werken bij een Brabants familiebedrijf met korte lijntjes
 • De hele dag verse bonenkoffie, honderd smaken thee, ranja en vers fruit, aangepast aan de seizoenen.  
 • Regelmatig de leukste teamuitjes en gezellige borrels op vrijdag
 • Salaris wordt bepaald door de ervaring die je meeneemt
 • Ons uitgangspunt is de hibin cao

Over KOMBI Bouwmaterialen

Toeleverancier in bouw- en afbouwmaterialen in voornamelijk de regio Noordoost Brabant. Klopt, veel meer dan alleen een groothandel! Het compleet ontzorgen van onze klant gedurende het gehele bouwtraject, dát is onze dagelijkse drijfveer! Een betrouwbare en deskundige schakel zijn voor grote, middelgrote en kleine, bouwgerelateerde ondernemingen, zzp-ers en particulieren, dat is onze dagelijkse passie!

Vooruitdenken, meedenken, inspelen op actualiteiten, doen wat we beloven, alles in het belang van de klant. Ieder project is voor ons dan ook even belangrijk! Groot of klein, eenvoudig of een flinke uitdaging? We pakken het graag aan!

KOMBI Bouwmaterialen: met ruim 25 jaar aan expertise in de bouwwereld worden beide vestigingen in Sint-Oedenrode en Uden goedlachs en vol enthousiasme gedreven. Een oer Brabants familiebedrijf met een afzetgebied in een grote ring rondom Eindhoven, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch. Met een team van een zo’n 50 collega’s dat toegankelijk, energiek en vol enthousiasme werkt. Persoonlijk en dynamisch, dat omschrijft Team KOMBI! Altijd graag gedaan!