Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Extraatjes van KOMBI Bouwmaterialen

Waarom jij bij ons wil werken?

Werken bij KOMBI: Wie wil dat nou niet?! Hard werken, hard lachen, klopt! Maar de koelkast moet ook gevuld worden, de wasmachine moet draaien, de festivalbiertjes betaald. Dus: goed salaris. Check! Maar naast dat mooie salaris, hebben we nog veel meer bijzonders te bieden. En juist dit maakt het werken bij KOMBI Bouwmaterialen een absoluut goede keuze! We lichten het graag even toe.

Weekendheld

De werksfeer

Werken bij een écht Brabants familiebedrijf, het leukste wat er is! Iedere dag werken we samen keihard: voor de klant én met en voor elkaar! We zijn wars van hiërarchie, bij ons geen baas-boven-baas, geen officiële titels, iedereen levert zijn of haar belangrijke, onmisbare bijdrage! 

Samen maken we er iedere dag weer een feestje van; radiootje aan, taart, worstenbrood, taart, chocola, taart… Altijd een reden voor wat lekkers bij de koffie! Elkaar helpen, aan het einde van de dag de klus geklaard krijgen, schouders eronder, niet lullen maar poetsen, dat doen we gewoon! En met onvervalste humor, een dag niet gelachen, die bestaat niet bij KOMBI! En altijd ruimte voor een goed gesprek, voor aandacht voor elkaar. De perfécte KOMBInatie toch? 

Collega 1

Stan Hurkmans werkt alweer ruim 5 jaar in het magazijn van KOMBI Bouwmaterialen.  

Onze extraatjes

Vertrouwen KOMBI

Vertrouwen

Uitgangspunt NR. 1! Een groot goed binnen Team KOMBI. Geen vluchtig contact, maar met aandacht en oprechte interesse.

Cultuur KOMBI

Cultuur

Samen werken of… samenwerken 😊, waarbij jouw ontwikkeling, je gezondheid en vitaliteit altijd als een metselkoordje door ons beleid getrokken worden!

Ontwikkeling KOMBI

Ontwikkeling

Vanuit daar is de KOMBI AKADEMIE ontstaan. Groeimogelijkheden op maat! Met alle aandacht voor jou! Je functie binnen Team KOMBI, je ambities, je zakelijke en persoonlijke interesses.

Vrije dagen KOMBI

Vrije dagen

Al dat harde werken, mag gepaard gaan met vrije dagen. Fulltimers krijgen 25 vrije dagen. Voor bepaalde functies geldt ook: ‘extra werken, extra vrije tijd’.

Pensioen KOMBI

Pensioen

KOMBI zorgt goed voor haar mensen. Ook na je 67e levensjaar! Dus pensioenvoorziening, check! 

Werkomgeving KOMBI

Werkomgeving

Twee supermoderne, sfeervol en arbo-verantwoord ingerichte vestigingen in Uden en Sint Oedenrode. Wil je een idee krijgen? Kijk eens rond op onze website!

Gezondheid bij KOMBI

Gezondheid

Ondanks dat we van een bitterballetje houden, zijn we ons ook zeer bewust van gezond eten én werken. Wekelijks staat er fruit klaar en zijn de werkplekken duurzaam ingericht.

Werkkleding KOMBI

Werkkleding

Team KOMBI loopt er ultramodern bij! Een volledig en compleet pakket aan bedrijfskleding word je gratis aangeboden als je functie daar om vraagt!

Duurzame Inzetbaarheid

Wij hechten enorm veel waarde aan de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s. Iets wat in het DNA van KOMBI is opgenomen. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan eens een van deze verhalen van collega Teun en Vincent.

Teun over eigenaarschap

Vincent over werk-privé balans

Het verhaal van Kristel

Al ruim 15 jaar een van de vriendelijke gezichten van KOMBI Bouwmaterialen en nog steeds gaat ze iedere dag met plezier naar haar werk. Gestart op de afdeling administratie, maar inmiddels nog zoveel meer.