Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Stan Hurkmans collega van de week

Maak kennis met – Stan Hurkmans

We mogen weer een topper aan jullie voorstellen op deze vrijdag. Dit keer een collega die wellicht velen van jullie al eens in ons magazijn hebben zien rondrijden. Maak kennis met Stan Hurkmans, aka Hurkie, aka slechte woordgrappen, aka grillmaster. Vele bijnamen, maar dat mag ook wel als je veel werk verzet!

 

Hurkie is sinds eind 2017 werkzaam in het magazijn van KOMBI Bouwmaterialen. De werkzaamheden zijn erg divers, van het klaarzetten van orders en het laden en lossen van onze eigen vrachtwagens, tot assistent planning. Een van zijn belangrijkste taken is toch wel het zorgen voor de beste woordgrappen! Er is zelfs een trofee binnen KOMBI: ‘De Hurkmans van de week’. Deze kun je verdienen als je in de buurt komt van zijn uitzonderlijke talent!

 

Jullie zullen ons direct geloven als we zeggen dat Stan niet graag stil zit. Zo is hij zowel in de avonden als in het weekend veelal op het voetbalveld in Volkel te vinden. Fanatieke trainer van de JO19, wat hij zeer serieus neemt. Die jongens hebben geluk met zo’n gedreven coach! Daarnaast speelt hij zelf ook graag een potje. Helaas voor RKSV Volkel, maar Stan heeft de keuze gemaakt om te stoppen met het geven van training, want het kost stiekem wel veel tijd.

 

De favoriete plek van Stan is naast het voetbalveld en de kantine van het voetbalveld, de kroeg! Lekker met vrienden een potje bier drinken, een pijltje gooien, maar het is vooral de gezelligheid die hij graag opzoekt (en zelf graag veroorzaakt). Want dit gezelligheidsdier kan maar moeilijk zijn mond houden in de kantine van KOMBI. Hij is graag aan het woord en schudt de ene na de andere rake opmerking uit zijn mouw.

 

Een liefhebber van het levenslied! Nederlandstalige muziek staat met stipt op nummer 1 en komt dan ook regelmatig tijdens de vrijdagmiddagborrel voorbij. Onlangs heeft hij afscheid moeten nemen van Nick en Simon, maar gelukkig geven Suzan en Freek nog regelmatig concerten.

 

Bij de collega’s staat deze druktemaker bekend als gezellig en vrolijk, met een hart van goud. Hij houdt van een feestje en is dan ook niet voor niks lid van de personeelsvereniging. Zo kan hij leuke activiteiten mee regelen en zich hierop voorbereiden. Naast een party-animal is het ook vaak Hurkie die vanalles overkomt. Heb je daar vragen over? Stel ze gerust aan hem! Hij heeft genoeg verhalen 😉 Is er iets te beleven, dan is Hurkie van de partij: ‘Bijzijn is meemaken!’

Terug naar overzicht

Geplaatst op 16 juni 2023