Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Kristel Janssen

Maak kennis met – Kristel Janssen

Geen heer deze keer, maar een van onze dames. Vandaag gaan we meer te weten komen van ons duifje Kristel! Een graag geziene collega, altijd in voor een praatje of gezelligheid. Bel je weleens naar KOMBI Bouwmaterialen Uden? Grote kans dat je haar stem dan als eerste hoort!

Kristel is sinds september 2007 werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Eerst via het uitzendbureau, maar al snel dacht ze: ‘Dit gaat hem niet worden hier’… Niks voor mij bij al deze mannen en dat directe karakter wat erbij hoort. Op advies van haar vader heeft ze het toch een kans gegeven en kijk eens waar we nu staan?! Nog steeds tussen die mannen en daar heeft ze helemaal haar plekje gevonden, ook tussen de dames natuurlijk!

Begonnen op de administratie en al snel ook de eerstelijns telefoontjes. Inmiddels krijg je haar nog steeds als een van de eerste aan de lijn, maar met een heleboel neventaken. Zo is ze ondersteunend aan de collega’s van verkoop én is ze van toegevoegde waarde voor de marketing. Ruimte genoeg om te groeien en blijven bloeien.

Niet alleen bij de KOMBI staat ze haar mannetje, ook thuis heeft ze haar handen vol aan haar mooie gezinnetje. Getrouwd met Joost en samen hebben ze twee kinderen die opgroeien Zeeland. Hobby’s van Kristel zijn (online) shoppen (geloof me, daar is ze erg goed in), op z’n tijd een festival of een concert bezoeken, dagjes weg met het gezin of vrienden.

De meid houdt van gezelligheid, want een avondje spelletjes spelen met een borrelplankje en een wijntje, dat doet ze dan ook met enige regelmaat. Ze is ook veel te druk om te sporten! Af en toe een rondje wandelen tussen de middag of in de avond is helemaal oké. Maar verder sportieve genen heeft ze niet. Wel danst ze graag op leuke liedjes, voornamelijk Hollandstalig. Denk aan Flemming, Marco Borsato, Suzan en Freek, André Hazes en een nieuwe fan van Antoon!

Collega’s omschrijven Kristel als hun duifje. Een ontzettend lieve collega waar je altijd je verhaal aan kwijt kan. Ze staat altijd voor je klaar en is bereid om te helpen als dat nodig is. Ons Krisje is gewoon een topper!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 juli 2023