Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Verkoop Binnendienst bij KOMBI Bouwmaterialen

Kom jij ons team versterken als commercieel medewerker binnendienst?

Hou(d)t jij van werken in de wereld van de bouwmaterialen? Vind jij het belangrijk om naast hard te werken ook hard te kunnen lachen? Wie weet zou een baan bij KOMBI Bouwmaterialen jou dan wel heel goed staan. Een familiebedrijf waar onze medewerkers echt het verschil maken voor onze klanten. Iets voor jou?

Commercieel medewerker binnendienst

Wat verwachten wij van een ‘commercieel medewerker binnendienst'?

 • Samen met de buitendienst wordt je verantwoordelijk voor een aantal klanten. Je krijgt dus je eigen klantenkring!
 • Je behandelt dagelijks klantvragen die via mail of telefoon binnenkomen
 • Offertes opstelt en prijsopgaven doet bij diverse leveranciers. Wij gaan natuurlijk op zoek naar de beste optie voor onze klant!
 • We zijn scherp op de planning, zodat de klant zich niet druk hoeft te maken over zijn materialen. Hij moet zich kunnen focussen op het bouwproject. Wij regelen alles wat met bouwmaterialen te maken heeft!
 • Je hebt de hele dag contact met de klant, met leveranciers en natuurlijk met je eigen collega’s.
 • Wat KOMBI uniek maakt is dat we een soort extra collega willen zijn van de klant. Daarom is er ook ruimte om eens naar het weekend van je klant te vragen of eens samen met de buitendienst te bezoeken. De relatie met de klant staat dus echt hoog in het vaandel!

Vraag je je nog af waarom je bij KOMBI Bouwmaterialen moet solliciteren? Nou:

 • Je komt te werken in een team waar enkel dagdiensten gedraaid worden. We werken met wisselende shifts van de ene week 07.30 uur tot 16.30 uur en de andere week van 08.30 uur tot 17.30 uur.
 • Bij KOMBI Bouwmaterialen werken we graag aan langdurige samenwerkingsverbanden met leveranciers, maar ook met collega’s. Bij goed functioneren bieden wij je een contract voor langere tijd.
 • Je komt te werken in een familiebedrijf en supernieuw pand/magazijn, wat goed bereikbaar is vanuit onze regio. Daarnaast staat de hele dag koffie, thee, water, ranja en vers fruit binnen handbereik. Net voordat het weekend begint, drinken we graag nog een biertje en eten we wat uit de frituur.
 • Heb je ervaring in de wereld van de bouwmaterialen? Dan heb je zeker 10 panlatten voorsprong. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om door te groeien naar deze functie. Je zou dan starten in de functie van baliemedewerker.
 • Last but not least: Buikspierkwartier is niet meer nodig, je lachspieren worden overdag regelmatig getraind!

 

Over KOMBI Bouwmaterialen

KOMBI Bouwmaterialen bestaat al ruim 25 jaar met vestigingen in zowel Sint-Oedenrode als Uden. In 2018 opende KOMBI in Sint-Oedenrode al een nieuw pand en in 2022 is het nieuwe pand in Uden geopend.

Een echt Brabants bedrijf. Met een vast team van in totaal zo’n 45 collega’s worden iedere dag weer met een grote glimlach de mouwen opgestroopt. Groothandel in bouwmaterialen, met een afzetgebied in een grote ring rondom Eindhoven, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch.

Er wordt gewerkt in een fijn team met verschillende collega’s die al vele jaren bij ons werkzaam zijn. We werken dan ook met veel op maat afgestemde contracten, want over (bijna) alles valt te praten. In goede en slechte tijden zijn we er voor elkaar. Echte saamhorigheid! Een team dat toegankelijk, energiek en met veel enthousiasme werkt! Dat zorgt voor een dynamische en persoonlijke sfeer