Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
stage marketing, sanne dana

KOMBI AKADEMIE stage marketing

Marketing stage bij KOMBI!

Mijn naam is Dana Donkers en ik heb de afgelopen 9 weken stagegelopen bij KOMBI Bouwmaterialen op de marketingafdeling. Ik volg de opleiding marketing associate degree aan het Avans in Den Bosch, en deze stage heeft me echt een kijkje in de praktijk gegeven! 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 juli 2024

Wat heb ik allemaal gedaan?

Wat heb ik allemaal gedaan? 

Tijdens mijn stage bij KOMBI heb ik een breed scala aan taken mogen uitvoeren. Hier zijn een paar highlights: 

  • SEO: Ik heb landingspagina’s geschreven en geoptimaliseerd om de vindbaarheid van de website te verbeteren.  
  • TikToks maken: Het was een leuke uitdaging om creatieve content te bedenken die zowel informatief als vermakelijk is. 
  • Sociale media posts en stories: Ik heb verschillende posts en stories gemaakt voor onze sociale mediakanalen. Van Instagram tot Facebook, Dit gaf me de kans om creatief bezig te zijn en te experimenteren met verschillende soorten content. 
  • Bloggen: Het schrijven en plaatsen van blogs op de website was een leuke uitdaging die mijn schrijfvaardigheden heeft verbeterd. Ik heb over verschillende onderwerpen geschreven, van bouwtrends tot employee branding 
  • Acties opzetten en plaatsen: Het bedenken en opzetten van acties en promoties voor onze website was ook onderdeel van mijn stage. 
  • Webpagina’s opmaken: Tot slot heb ik geholpen bij het opmaken en bijwerken van diverse pagina’s op de website. Hierdoor heb ik veel geleerd over de technische kant van online marketing. 

En nog veel meer! Deze taken hebben me niet alleen veel geleerd over marketing, maar ook over mezelf. Ik ben gegroeid in mijn creativiteit, mijn organisatievaardigheden, mijn schrijfvaardigheden en mijn vermogen om zelfstandig te werken. 

Een geweldige ervaring

Het team bij KOMBI heeft me vanaf dag één met open armen ontvangen. De werksfeer is gezellig en informeel, en er is altijd ruimte voor een praatje en een lach. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb het gevoel dat ik echt onderdeel was van het team. 

Kortom, mijn stage bij KOMBI Bouwmaterialen was een leuke en leerzame ervaring die ik niet snel zal vergeten. Het heeft me niet alleen waardevolle kennis en vaardigheden opgeleverd, maar het was ook een leuke ervaring. Ik kijk ernaar uit om deze kennis verder toe te passen in mijn studie en toekomstige carrière!