Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
hemelafvoer huis

Rheinzink hemelwaterafvoer

hemelwaterafvoer,

Een product waar je misschien niet meteen in je opkomt als je aan KOMBI bouwmaterialen denkt: de hemelwaterafvoer, maar het is toch een cruciaal product voor een goed functionerend gebouw en ook zeker in onze shop te vinden! Bij KOMBI bouwmaterialen bieden wij Rheinzink. lees verder zodat we je meer kunnen informeren over hemelwaterafvoer.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 13 mei 2024

Meer informatie

Met meer dan 750 producten in het hemelwater afvoersysteem van Rheinzink, kun je de hele reis van je hemelwater beheren, vanaf de dakgoot tot aan de aansluiting op het riool en weet je wat het mooie is? De opvallende stukken op je gevel zoals de HWA-buizen en goten zien er stevig en betrouwbaar uit dankzij Rheinzink. De verschillende onderdelen op de hemelwaterafvoer passen perfect bij elkaar met dezelfde glans en uitstraling. Het KOMO-keurmerk en het Cradle to Cradle-certificaat (Cradle to Cradle voor de CLASSIC en prePATINA productlijn) bevestigen de kwaliteit van het product.

  • Hoogwaardig uiterlijk
  • Eenvoudige montage
  • RHEINZINK – QUALITY ZINC
  • Nagenoeg onderhoudsvrij

Al jarenlang is Rheinzink dé go-to als het gaat om al je hemelwaterafvoer wensen. Sinds de 19e eeuw is zink de standaard voor het afvoeren van regenwater en Rheizink blijft de traditie voortzetten met hun hoogwaardige zinkoplossingen. Of je nu op zoek bent naar de klassieke Nederlandse gootstijl of wat extra’s zoals kopschotten en beugels, zij hebben het allemaal.

De hemelwaterafvoerbuizen zijn beschikbaar in zowel ronde als vierkante vormen, en wordt bijna altijd gecombineerd met een dubbele overschuifwrong, die zorgt voor het traditionele uiterlijk van de buis. het monteren gaat heel makkelijk omdat, de buisonderdelen gewoon ‘koud’ in elkaar worden geschoven.

Met Rheinzink kun je de volledige afvoer van regenwater realiseren, of het nu gaat om walsblank zink of verschillende gepatineerde afwerkingen.

Wil je meer weten over de hemelwaterafvoer? Neem dan een kijkje in onderstaande technische handleiding.