Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
deurbeslag formani

In onze showroom

Stijlvolle Upgrade met Formani Deurbeslag 

Ben je op zoek naar een manier om je interieur een stijlvolle upgrade te geven? Kom dan eens kijken naar ons uitgebreide assortiment van Formani deurbeslag. Deurbeslag is niet alleen functioneel, maar het geeft je huis ook een mooie uitstraling. 

Deurbeslag is een essentieel onderdeel van elke deur. Het zorgt ervoor dat je deuren soepel openen en sluiten en biedt de nodige veiligheid. Verder is het ook een belangrijk detail dat bijdraagt aan de eerste indruk van je huis. Met het juiste deurbeslag van Formani maak je elke deur een stijlvol onderdeel van je interieur. 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 juli 2024

Belang van deurbeslag in interieurontwerp

Een interieurontwerp is pas geslaagd als alle elementen in balans zijn. Daarom vormen al onze collecties een totaalconcept. Dankzij de unieke combinatie van deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en accessoires kan de gekozen signatuur of finish volledig worden doorgetrokken. Als een rode draad door het designproject. Al lijkt ‘doorware’ misschien slechts een klein onderdeel van het geheel, wij geloven stellig dat dit soort details een ontwerp kunnen maken of breken. 

Duurzaamheid

Bij Formani draait alles om duurzaamheid. Het bedrijf heeft een werk- en productieproces ontwikkeld dat niet alleen de milieu-impact vermindert, maar ook leidt tot betere producten. Door uitsluitend hoogwaardige materialen te gebruiken, garandeert Formani duurzaamheid en een lange levensduur van hun producten. Bovendien streven ze ernaar om afval tot een minimum te beperken. 

70% van de materialen die Formani voor hun producten gebruikt, is hoogwaardig gerecycled roestvrij staal. Hun afwerkingsproces omvat het gebruik van niet-giftige en low-impact afwerkingsmethoden (Low-VOC). Formani stelt alles in het werk om tijdens het productieproces zoveel mogelijk afvalmateriaal te hergebruiken. 98% van de door hen gebruikte materialen zijn aan het eind van hun levensduur recyclebaar. 

 

Ontdek het deurbeslag van Formani bij ons in de showroom!

Onze showrooms in Uden en Sint-Oedenrode staan vol met de mooiste en meest stijlvolle opties, perfect voor elk interieur. 

Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om je te helpen. Samen zoeken we naar de perfecte match die niet alleen bij jouw smaak past, maar ook naadloos aansluit bij de stijl van jouw huis. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of juist een industriële look, Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben wij het allemaal in huis. Kom langs en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen met het vinden van dat ene stuk deurbeslag dat jouw interieur helemaal afmaakt!