Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Dakbedekking

Je bent bijna klaar met je project en bent op zoek naar een goede dakbedekking. Of je bent zeer georganiseerd en gaat al op zoek voordat je met de bouw begint. Misschien is je huidige dakbedekking aan vervanging toe? Hoe of waarom je op zoek gaat, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maar als je op zoek bent naar bouwmaterialen, dan vind je bij KOMBI Bouwmaterialen vast wat je nodig hebt. De keuze is enorm! Wij bij KOMBI helpen je maar al te graag bij het maken van de juiste keuze.

Dakbedekking Lent

Assortiment dakbedekking

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we een zeer ruim assortiment als het gaat om dakbedekking. Het is natuurlijk ook een ruim begrip, want onder dakbedekking verstaan we zowel dakplaten, als dakpannen, maar vergeet golfplaten niet! Verder wordt er onderscheid gemaakt tussen dakbedekking voor platte daken of voor schuine of hellende daken. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Hellend dak

Plat dak

  • EPDM-dakbedekking
  • Pvc-dakbedekking
  • Bitumendakbedekking
Dakdekking woonboerderij
Aanbouw overkapping dakbedekking
Dakbedekking stallen
Dakbedekking

Bouwmaterialen bekijken

Je kunt bouwmaterialen voor je dak gemakkelijk en snel bestellen via onze collega’s van de afdeling verkoop. Je kunt bellen, mailen, maar natuurlijk ben je ook meer dan welkom om even langs te komen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom. Daar kun je verschillende soorten dakbedekking bekijken, zoals dakpannen. Er komt wel meer bij kijken dan alleen het leggen van bijvoorbeeld dakpannen, dus we denken ook graag mee over de juiste isolatie en overige daktoebehoren, zoals de waterafvoer of panhaken.