Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Dakbedekking

Of je nu bezig bent met een nieuw bouwproject, je huidige dakbedekking wilt vervangen of gewoon goed voorbereid willen zijn voor de bouw, bij KOMBI Bouwmaterialen ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de keuze voor het  juiste dak cruciaal is voor de bescherming en uitstraling van je huis. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, waaronder een breed scala aan hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen.

Ons team

Wij KOMBI Bouwmaterialen hebben een fantastisch deskundig team die klaar staan om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat je verzekerd bent van dakbedekking die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget.

Dakbedekking lent, rijtjeshuizen

Assortiment dakbedekking

Bij KOMBI Bouwmaterialen bieden we een uitgebreide selectie dakbedekkingsmaterialen om aan al jouw bouwbehoeften te voldoen. Of je nu een nieuw dak aanlegt of je bestaande dak wilt vervangen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Ons assortiment omvat:

Onze dakplaten zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en bieden uitstekende bescherming tegen weersinvloeden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, zodat je altijd een optie vindt die bij jouw project past.

Voor een klassieke en tijdloze uitstraling zijn dakpannen de ideale keuze. Wij bieden een breed scala aan stijlen en kleuren, gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de elementen.

Golfplaten zijn een veelzijdige en economische keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ze zijn lichtgewicht, eenvoudig te hanteren en zeer duurzaam, waardoor ze een populaire keuze zijn voor veel verschillende projecten.

Verder wordt er onderscheid gemaakt tussen dakbedekking voor platte daken of voor schuine of hellende daken. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Om je te helpen de best mogelijke keuze te maken, staan onze dak specialisten klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste materialen voor je dak.

Hellend dak

Plat dak

  • EPDM-dakbedekking
  • Pvc-dakbedekking
  • Bitumendakbedekking
Dakdekking woonboerderij, met rieten dak en pannen
Aanbouw overkapping dakbedekking
Dakbedekking stallen
dakbedekking showroom

Bouwmaterialen bekijken

Je kunt bouwmaterialen voor je dak gemakkelijk en snel bestellen via onze collega’s van de afdeling verkoop. Je kunt bellen, mailen, maar natuurlijk ben je ook meer dan welkom om even langs te komen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom. Daar kun je verschillende soorten dakbedekking bekijken, zoals dakpannen. Er komt wel meer bij kijken dan alleen het leggen van bijvoorbeeld dakpannen, dus we denken ook graag mee over de juiste isolatie en overige daktoebehoren, zoals de waterafvoer of panhaken.

Dakbedekking vervangen plat dak

Het vervangen van de dakbedekking van een plat dak is een essentiële onderhoudstaak om lekkages en structurele schade te voorkomen. Bij dit proces is het cruciaal om de juiste materialen te kiezen, zoals EPDM, bitumen, of PVC, afhankelijk van je behoeften en budget. Het begint met het grondig inspecteren van het bestaande dak om eventuele gebreken te identificeren. Vervolgens wordt de oude dakbedekking verwijderd, en wordt het dakoppervlak voorbereid, inclusief reparaties aan de onderliggende structuur. Daarna is het een kwestie van de nieuwe dakbedekking installeren door professionals.