Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

De dakpan: Goede bescherming en prachtige afwerking

De belangrijkste functie van een dakpan is het bieden van bescherming. Bijvoorbeeld bescherming tegen weersinvloeden of ongewenste indringers. Verder zorgt het voor afsluiting van de ruimte en draagt het bij aan de isolatie van een pand. In Nederland zien we vooral hellende daken, welke worden afgewerkt met dakpannen. De belangrijkste functie is dat zij zorgen voor een gerichte afvoer van het water. Naast alle belangrijke functies, mag het ook wel een beetje mooi zijn, nietwaar? Dakpannen zijn niet weg te denken in de Nederlandse bouw!

Dakpannen dakpan in een rij

Wie zijn onze leveranciers?

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we het belang van kwalitatieve dakpannen voor jouw bouw- of renovatieproject. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde leveranciers van dakpannen die bekend staan om hun duurzaamheid en vakmanschap. Onze leveranciers bieden een breed scala aan dakpannen in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat je altijd de perfecte keuze kunt maken die past bij de architectuur en uitstraling van jouw gebouw.

Of je nu op zoek bent naar keramische, betonnen of natuurleien dakpannen, bij KOMBI Bouwmaterialen vind je altijd hoogwaardige opties. Vertrouw op onze expertise en kies voor dakpannen die zowel functioneel als esthetisch uitstekend zijn.

Ben je benieuwd naar met welke merken/leveranciers wij samenwerken?

Dakpan bekijken?

KOMBI Bouwmaterialen is uitgegroeid tot een van de grotere leveranciers van bouwmaterialen in de regio Noordoost-Brabant. Ook op het gebied van dakpannen weten vele bouwbedrijven en dakdekkers ons inmiddels te vinden. We hebben dan ook aan verschillende grote, mooie, bijzondere of gewoon gave projecten mee mogen werken. Om je een goed beeld, maar vooral ook een gevoel te kunnen geven bij al dat moois dat wij verkopen, zou je een kijkje kunnen nemen bij onze projecten. Bekijk snel al dat moois!

Wat zijn de meest voorkomende dakpannen?

Er is een onwijze keuze aan dakpannen. Vele soorten, maten en kleuren. Om het gemakkelijk te maken, zijn er ook een aantal standaard dakpan soorten te vinden op de Nederlandse daken. Lange tijd waren dit goedkopere betonpannen, maar tegenwoordig zien we ook de klassiekere soorten terugkomen.

We leggen je graag uit welke typen dakpannen de meest voorkomende zijn:

  1. Oude Holle (OH)
  2. Verbeterde Holle (VH)
  3. Opnieuw Verbeterde Holle (OVH)
  4. Tuile Du Nord
  5. Betondakpan (sneldek)
Project woonhuis Landhorst dakpannen dakpan
Woonboerderij Zeeland dakpannen
Dakraam Nuenen dakpannen
Woonhuis Nuland project dakpannen

“Prachtige projecten met dakpannen!”