Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Favoriete product augustus Heering Keralit

Het favoriete product van – augustus

Het favoriete product van… Giel! Natuurlijk verkopen we al zo veel mooie producten, maar als ik dan iets moet kiezen, dan is het toch wel de kunststof gevelbekleding van Keralit! Een prachtig product, maar ook nog eens onderhoudsarm en zeer milieuvriendelijk.

Keralit is een gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel de nieuwbouw als voor renovaties. Daarnaast blijft het er jarenlang mooi uitzien, omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden. Dus je hoeft nooit meer te schilderen en je kunt lang genieten van een strakke, afgewerkte woning. Je hoeft sowieso niet te schilderen, want deze gevelbekleding is beschikbaar in 37 kleuren. Er zit dus vast een kleur tussen voor jou!

Je ziet het verschil met houten gevelbekleding bijna niet! Doordat Keralit zo’n mooi product en milieuvriendelijk, zorgen we er bij KOMBI Bouwmaterialen voor dat het altijd op voorraad is. Helaas wordt de huidige bouwmaterialenmarkt hard getroffen door de wereldwijde schaarste, dus zou het voor kunnen komen dat je even moet wachten.

Keralit gevelkleding is niet alleen mooi en duurzaam, maar ook nog eens zeer gemakkelijk en snel te monteren. Er zijn verschillende hulpprofielen en onder andere eindkappen en buitenhoeken. Gemakkelijk en veelzijdig! Het enige wat je nog moet doen is af en toe afsoppen voor een verzorgde uitstraling en verder kun je volop genieten van een mooi eindresultaat!

Ben jij nieuwsgierig geworden? In onze showroom in Sint Oedenrode kun je Keralit gevelbekleding bekijken. Ook kunnen wij gemakkelijk een kleurenmonster voor je regelen. Je bent van harte welkom, dus kom eens binnenlopen. Of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 augustus 2021